Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, February 22, 2009

PowNed campagne

Door Keesjemaduraatje
Sinds de nieuwe omroep PowNed zendtijd heeft gekregen op Veronica, leeft de campagne weer op. Na een uitzending op de vrijdagavond kan PowNed rekenen op 700 nieuwe leden. De onderstaande grafiek laat zien dat er sinds de TeeVee uitzendingen van vorige week en afgelopen vrijdag weer nieuwe kansen zijn voor PowNed. Weliswaar zijn sinds eind januari per dag te weinig nieuwe leden geregistreerd om aan het einde van maart 209 zeker 50.000 leden binnen te halen, maar de trend laat een goed verloop zien.

Powned_campagne_2

Als er aan het einde van maart 2009 40.000 leden binnen zijn, kan een nieuwe dynamiek ontstaan. De bestaande leden zullen snel onder vrienden en familieleden gaan werven om het project te doen slagen. We blijven hopen.

6 comments:

piet stok said...

Keesje, waarom bent u zo'n fan van deze nieuwe zender? Zag laatst een uitzending bij Veronica, en viel na 10 minuten in slaap van die domme kop die bij de presentator hoort en die grappig probeert te doen. Erg achterhaalde tv, zoals Bart de Graaff destijds begon, maar dan veel slechter. Zit u daar op te wachten? Powned wordt meer van hetzelfde.

Dr.D said...

Nog een campingzender erbij...en internetfilmpjes van vorig jaar.
Vanwaar deze aandacht eigenlijk alhier?
En niet voor Sjuul en zijn zender(http://afkraken.antville.org/stories/1844321/) bijvoorbeeld, of PON (tegenwoordig PoPned)http://www.popned.nl/popned_desnoods_samen_met_geenstijl, die toevallig ook in pand Noord zetelt...

keesjemaduraatje said...

Gewoon omdat het kan. Zoals jullie misschien hebben gezien, heeft PopNed van Ronald Sörensen mijn artikel over de oprichtingsvergadering op hun website overgenomen.
http://www.popned.nl/omroep_popned.nl_presenteert_zich
Ik sta positief tegenover alle pogingen het Publieke Bestel over te nemen dan wel op te heffen.

Dr.D said...

Maar inhoudelijk?
Toen ikzelf het initiatief nam om de Wiki van Verdonk (TON) onder handen te nemen door JandeVries uit de kast te halen was het een signaalfunctie. (de wiki werd gevuld met baarlijke nonsens om te lachon) Maar dit is zo semi-serieus...

keesjemaduraatje said...

Inhoudelijk ook ja.
PopNed is vooral verontwaardigd
PowNed is niet politiek correct en grappig
WNed van de Telegraaf wil gewoon de omroepgegevens om een eigen TeeVee-gids uit te kunnen brengen.

Dr.D said...

Heb bij(vernieuwende) TV toch een Y2K belevenis....