Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, February 17, 2009

Rene Danen bedreigd !!

Door Keesjemaduraatje
Toch maar weer even over Rene Danen van het comitee Nederland Bekent Kleur. Dat hij politici de mond wil snoeren is niet in alle maatschappelijk kringen goed gevallen. Er zijn zelfs krakers die vinden dat de Vrijheid van Meningsuiting ten alle tijden hoog in het vaandel moet staan. De actiewebsite Ravage publiceert een parodie op het Dagboek van Rene D. Een hilarisch citaat daaruit:

Kleinlogo "10.30 uur. Van de week las ik in mijn Volkskrant een
weerzinwekkend bericht
. Die vieze Bromet is bezig een docu te maken over de hedendaagse invloed van Fortuyn op het doen en laten van politieke partijen. Samen met mijn advocaat overweeg ik een uitzendverbod bij de rechtbank aan te vragen. We hebben die fascist niet voor niets met z'n allen een kopje kleiner gemaakt? Doodzwijgen!"

Dat dagboek van Rene Danen is zodanig waarheidsgetrouw opgeschreven, dat zowel aanhangers van Wilders als linkse activisten denken dat het echt is. Daardoor ontvangt Rene Danen nog meer bedreigende emails dan normaal al het geval is.

Vandaag verschijnt dan onderstaande mededeling op de website van Ravage:

Satire_rene_danen 

1 comment:

elsbeth said...

http://anjameulenbelt.sp.nl/weblog/2009/01/28/nieuwe-omroep-moet-er-komen-zenit/#comment-947074

die Rene Damen is ook iets aan het doen met een multiculti omroep