Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, February 17, 2009

Rene Danen bedreigd !!

Door Keesjemaduraatje
Toch maar weer even over Rene Danen van het comitee Nederland Bekent Kleur. Dat hij politici de mond wil snoeren is niet in alle maatschappelijk kringen goed gevallen. Er zijn zelfs krakers die vinden dat de Vrijheid van Meningsuiting ten alle tijden hoog in het vaandel moet staan. De actiewebsite Ravage publiceert een parodie op het Dagboek van Rene D. Een hilarisch citaat daaruit:

Kleinlogo "10.30 uur. Van de week las ik in mijn Volkskrant een
weerzinwekkend bericht
. Die vieze Bromet is bezig een docu te maken over de hedendaagse invloed van Fortuyn op het doen en laten van politieke partijen. Samen met mijn advocaat overweeg ik een uitzendverbod bij de rechtbank aan te vragen. We hebben die fascist niet voor niets met z'n allen een kopje kleiner gemaakt? Doodzwijgen!"

Dat dagboek van Rene Danen is zodanig waarheidsgetrouw opgeschreven, dat zowel aanhangers van Wilders als linkse activisten denken dat het echt is. Daardoor ontvangt Rene Danen nog meer bedreigende emails dan normaal al het geval is.

Vandaag verschijnt dan onderstaande mededeling op de website van Ravage:

Satire_rene_danen 

1 comment:

elsbeth said...

http://anjameulenbelt.sp.nl/weblog/2009/01/28/nieuwe-omroep-moet-er-komen-zenit/#comment-947074

die Rene Damen is ook iets aan het doen met een multiculti omroep