Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, April 30, 2009

Avro in de aanval

Duivel

Door Keesjemaduraatje
In het programma "Advocaat van de Duivel" wordt vandaag Geert Wilders aangeklaagd. Er wordt een rechtzaak nagespeeld, waarin een bekende persoon, in dit geval Geert Wilders, wordt aangeklaagd. Overigens is in een vorige uitzending Osama Bin Laden vrijgesproken. Need I say more?

Wat is de aanklacht:
- Geert Wilders is een bedreiging voor de bestaande orde
- Geert Wilders minacht het parlement
- Geert Wilders discrimineert en zet aan tot geweld

De jury bestaat uit een SP-man, een vrouw die "neigt naar de PVV", een liberale lebensgenieter, een islamitische mevrouw van de D66 en een Groen-linkser. Geen wonder dat de uitslag zo desastreus is. Het is ook jammer dat Geert Wilders niet zelf aan het woord gelaten is.

Is het een slecht programma?
De standpunten van Geert Wilders zijn weer duidelijk tot uitdrukking gebracht. Weer een zetel erbij, schat ik in. Het is dus wel een belachelijk programma, maar het schaadt Geert Wilders niet, want elke publiciteit is goed voor de PVV. 

5 comments:

Tarak said...

Komt er ook nog een uitzending waarin "pedo Mo" de profeet wordt aangeklaagd?

- verkrachting minderjarige
- bigamie
- moord (meervoudig)
- aanzetten tot moord
- aanzetten tot haat
- verstoring openbare orde
- diefstal met geweld
- slavernij / aanzetten tot slavernij

En nog veel ander volkomen verwerpelijk gedachtegoed.

Jaan K said...

Er wordt in Nederland teveel gepraat in termen links en rechts. Links zou dan staan voor complete waanzin waarbij de grenzen wagenwijd open gezet worden om miljoenen analfabeten binnen te halen die allemaal een uitkering te geven en straatterreur te beoefenen met het doel stemmen voor de PvdA binnen te halen. dat is nu ongeveer de praktijk. Links zou moeten betekenen een sociale inslag en sociaal beleid zoals Drees het bedoelde. Rechts wordt nu beschreven als racistisch dat zielige allochtone moslims ten onrechte beschuldigt en hun zelfs het land uit wil zetten. Hoe durven ze? Zo zat en zitten de verhoudingen niet werkelijk in elkaar maar zo zal het wel gaan worden doordat wat zich voor doet als linkse partijen alles wat Nederlands is overboord gooit. Alles wat Israel doet is terrorisme, alles wat Arabische terroristen doen is vechten tegen bezetting. welke bezetting? Dat voormalig moslimgebied altijd moslimgebied zal blijven.
Ik weet niet hoe dit afloopt, maar dat dit niet goed afloopt en dat lui als Doekle Terpstra die beweert de koran niet eens te kennen, dat homofielen als advocaat Spong en Paul de Leeuw als uitschot en randidioten beschouwd dienen te worden is wel duidelijk.
Laat God genadig zijn met dit land, maar ik vrees dat als Geert Wilders faalt Nederland terug zal vallen tot complete barbarij.
Dankzij links Nederland en Pechtold

jelle said...

Volgens de korangeleerde naast v/d Dunk is er geen sprake van @Tarak's beschuldiging richting de koran, a-hadiths en haar profeet.
En àls 't allemaal wèl waar zou zijn, kun je, als eigentijdse moslim, gerust die blaadjes uit de koran, a-hadiths scheuren.
Of je neus erin snuiten, of iets anders...
Want niet van deze tijd, die verhaaltjes.
(maar dat zegt Wilders toch ook? Hoor ik u zeggen?).
Dat klopt.
Maar dàt was niet de bedoeling!
Want,
Hassnae had alles nog 'ns nagelezen en er staat helemaal niet dat Joden en Ongelovigen dood moeten.
En ze had ook zeer vredelievende teksten over Joden gelezen, van de hand van Al-Qaradawi, van de MoslimBroederschap.
Toen Hassnae Bouazza, toch een gediplomeerd jounaillinnetje, naar ik mag aannemen, geconfronteerd werd met wat minder frisse uitspraken door haar voorbeeld Al-Qaradawi verviel zij in 'n langdurig, wekenlang, stilzwijgen.
Haar uiteindelijke conclusie was dat hij dat niet had moeten zeggen.
En ik begrijp dat helemaal.

Katje Borgesius said...

Iemand "berechten" die niets heeft misdaan - over populisme gesproken... Het is, in het beste geval, een volksgericht, maar de gelijkenis met heksenprocessen dringt zich op.

mila said...

sorryyy hoor maar die 8erlijke geert wilders hoort gewoon in een cel!!! sjeemini wat een opgefokte loser gwn

islam is vREDe hij lult zwakzinnige onzin uit

profeet mohammed VREDE MET HEM was een goede man hij verkrachhte en moorde helemaal niet da's een zware leugen

de enige ,mensen die liegen en moorden dat zijn die vieze misselijkmakende ...... (zie ook ....(rotvolk))

wilders is gewoon en haatdragende kk .....

..... zijn rare wezens rare vreemde saaie volk ze mogen de pot op


lang levee de islam islam is peaceee i am out