Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, April 01, 2009

Gevolgen van de Crisis

Door Keesjemaduraatje
Gisteren belde mijn vroegere buurman nog op. Punt van discussie was, hoe erg deze crisis is, hoe lang die gaat duren en wat de gevolgen zijn. Ik wilde dat toch even met jullie delen.   

De buurman is, net als de banken, van mening dat eind 2010 de economie er weer grotendeels bovenop is en dat we dan weer lekker door kunnen gaan met waar we mee bezig waren. Consumeren en de natuurlijke reserves uitputten.

Ik ben van mening dat we ons nu qua vergelijking met het verleden, in 1929 bevinden. De autoritaire bewegingen staan klaar om de macht over te nemen en we staan aan de vooravond van een tienjarige crisis, eventueel nog te verlengen met de daarbij behorende oorlog tegen Iran of Noord-Korea.

No comments: