Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, April 04, 2009

Hoofdredactrice Grachtenkrant Bedreigd !!!

Door Keesjemaduraatje

De hoofdredactrice van de Hoofdstedelijke Grachtenkrant, op dit weblog residerend onder de naam Sandra, begrijpt de wereld niet meer!! Jarenlang heeft zij zich ingezet voor krakers en uitkeringsgerechtigden. Het stencillen en rapen van de Grachtenkrant is haar zo gezegd niet in haar koude kleren gaan zitten. En nu dit.

Kraak3 Een digitale onverlaat heeft nu reeds meermaals per email een gewelddadige bedreiging geuit. Waarom? Heeft het te maken met de steun die Sandra verleende aan de slachtoffers van wat de geschiedenis in is gegaan als de Yoghurt-Catastrofe? Heeft Sandra zich teveel tegen het beleid van het beruchte en door burgemeester Job Cohen gesloten, kraakcafe Vrankrijk aan bemoeid? We weten het niet.

Ten einde raad besloot Sandra deze melding de wereld in te sturen:

Aloha,

Mochten mensen meer informatie hebben over het volgende ip-adres, dan
hoor ik dat graag!

[87.212.186.228]

Vanaf dit adres meent namelijk iemand anonieme dreigementen aan mijn
adres te moeten sturen. Als digibeet weet ik hier niet zoveel van,
maar vanaf dit adres gebeurt het dus... Info graag naar grakra@dds.nl.

Grt,
Sndr


(lees hieronder hoe het verder ging )

Keesjemaduraatje is nogal handig met IP-adressen en vond het volgende:

[87.212.186.228]
inetnum:         87.212.176.0 - 87.212.191.255
netname:         VERSATEL-CONSUMER-2
descr:           Versatel Consumer is one of the largest ISP\'s in the Netherlands
descr:           Pop Haarlem, Ring Rotterdam
country:         NL
admin-c:         ZA134-RIPE
tech-c:          ZA134-RIPE
tech-c:          VT1029-RIPE
remarks:         ------------------------------------------
remarks:         For abuse issues please contact
remarks:         abuse@versatel.nl

We weten dus dat de gewelddadige onbekende bedreiger een klant van Versatel is, (waarschijnlijk van Zonnet), en in de streek tussen Rotterdam en Haarlem woont.

Ik raad altijd aan in dit soort gevallen aangifte bij de pliessie te doen. Die kunnen ook aan het adres komen.

Zandzakken voor de deur!!

3 comments:

piet stok said...

Bekend verhaal. Nadat Alex (van Ravage) in 1989 na negen jaar stopte met de Grachtenkrant, wordt hem sindsdien ook het leven zuur gemaakt, onder andere door deze Sandra die hem uitmaakte voor antisemiet. Kennelijk is het samenstellen van de Grachtenkrant een ondankbare taak, verkeerde doelgroep ofzo.

keesjemaduraatje said...

maar schelden is nog iets anders dan dreigen

multidifficulti said...

@Piet stok,
Of Alex een antisemiet is kan ik je niet vertellen maar een vriendelijk heerschap is het allerminst. Toen ik ooit op een door Alex gemodereerde site melding maakte van het feit dat Meulenbelt via Theo Droog als contactofficier gebruikt werd door comrade torturer Sison werd ik door Alex gemeulenbelt en ik mag aannemen dat je de betekenid van het werkwoord meulenbelten wel kent. Wellicht werd ik ook gemeulenbelt omdat ik met wat onwelgevallige met links ondersteunde verhalen aankwam die de stelling van de vrienden van Alex volkomen onderuit haalde. Alex en Co beweerde namelijk dat Mindanao(Filipijnen) amper door de spanjaarden was bezet in de koloniale dagen en dat daarom de moslims hun jihad daar mochten bedrijven. Alex en co heb ik leren als een bende leugenachtige bureaumoordenaars die alleen goed waren in het meulenbelten.