Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, June 21, 2009

Ahmadinejad is Iraanse Wilders

Door Keesjemaduraatje
Nou draaien de extreem-linkse trotskistische Hamasvrienden van de Internationale Socialisten helemaal door! Op hun website beweert de politicoloog en straatvechter Peyman Jafari, dat de Iraanse President Ahmadinejad eigenlijk een soort Wilders is.

Als dat zo zou zijn, dan verwacht ik dat de Internationale Socialisten, samen met hun vriendje Rene Danen, meteen een manifestatie op het Maliveld organiseren, met Freek de Jonge en zijn debiele broertje Youp als publiekstrekkers en het oude lijk d'Ancona die roept: "Dit is zo gevaarlijk!!!"
Droom lekker verder Maduraatje. Dat gebeurt natuurlijk niet. De linkse activisten vinden Ahmadinejad veels te leuk met zijn hetze tegen Israel en zijn ondersteuning van Hezbollah en Hamas.

2 comments:

piet stok said...

Ja, die Peyman heeft Wilders aan zijn zijde gekregen in hun verzet tegen 'die andere Wilders'. :-)
http://www.elsevier.nl/web/10239248/Nieuws/Politiek/Wilders-eist-spoeddebat-Verbreek-relaties-met-Iran.htm

Ge said...

De Rene Danen, Youp van het Hek en Freek de jonge zijn in Ran de straat op gegaan. Daar is het Malieveld op dit moment. Je droom is werkelijkheid Kees.
Maar wat een meesterlijke vergelijking: Wilders - Ahmadinejad. Gelukkig krijgt Wilders het hier nooit voor het zeggen. Alhoewel, hij mag het even proberen en vervolgens zullen de kiezers dan zien dat hij geen haar beter is dan alle anderen in politiek Den Haag. Weer een bedrieger erbij.