Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, June 11, 2009

Als een klein meisje..

Door Keesjemaduraatje

Dat er een kleine pedofiele passage in het grote krakersboek "Le grand Basar" (1975), van onze vriend Daniël Cohn Bendit staat, alla. De man was jong en vol van idealen. Dat hij zich wel van de tekst, maar niet van de inhoud distancieert, ok. We maken allemaal fouten. Maar wat de Franse kiezers niet weten, niet willen weten en ook niet te horen krijgen, is dat Danny le Rouge in 1982 nog heel enthousiast over sex met kleine meisjes praatte. Dan kan onze vast reaguurder Ge wel op onze Geert Wilders blijven rondhakken, omdat Geert voor zijn eigen partijfinanciën zorgt en geen soepsidie wil, maar kijk eens naar Frankrijk! en kijk ook eens naar links!!


http://www.fdesouche.com/articles/46086

12 comments:

jelle said...

Oorverdovend stil, wat je zegt keesje!

Paardestaart said...

Enthousiast ja, en zie hem eens meewarig lachen als wereldwijze connaisseur om de achterlijke schrik van de bourgeois die hij weleens ff onderricht zou geven. Hij was er volkomen van overtuigd dat zijn mening gedeeld werd door verlichte geesten, itt de neerbuigend toegsproken meneer Guth - de keurige grijze heer die ongemakkelijk lachend rooie Danny tot rede probeerde te brengen terwijl hij de verrukkingen van kleinde meisjes die je uitklden wil savoureren..En éen van de dames hoor je parelend-lachend haar bijval betuigen aan rooie Danny van wie men zo van onder de indruk was in die tijd..

Hij was alleen helemáal geen uitzondering, en de meeste mensen zullen vergeten zijn dat zij toentertijd eigenlijk óok meenden dat sex met kinderen in elk geval geen taboe mocht zijn; waarom wisten ze niet precies, maar de weldenkende elite vond dat; het was nu eenmaal reactionair en fatsoensrakkerig om pedofilie zonder meer af te wijzen

Dat durven ze nú pas - nu de getuigenissen van de kleine meisjes en jongetjes zoals die uit Dany's klasje bekend zijn..

Dany is een akelige, arrogante dwaas; je bekijkt hem en snapt niet dat mensen dáar intuinden, en dat niemand het hart had om tegen deze idioten met hun bespottelijke ideeën in te gaan

Tot wanneer had de NVSH die pedo-'werkgroep' eigenlijk nog, éen avond in de week?
God - wat zijn we al lang knèttergek..

Ge said...

Keesje, Geert Wilders is een marionet van zionisten.

keesjemaduraatje said...

@Ge: dat je in termen van "marionetten" denkt is niet zo vreemd. Je kan namelijk zelf helemaal niet onafhankelijk denken en handelen. Eerst jarenlang de volgeling van het "communisme" geweest en nu een blindelingse aanhanger van de dodelijke Hamas-ideologie. Daardoor heb je nooit geleerd dat het ook mogelijk is het gewoon met iemand eens te zijn.

philippine said...

Ge, is dit wat u bedoelt?

http://nederkrant.wordpress.com/2007/04/11/wilders-is-verdacht-volgens-de-volkskrant-omdat-“extreemrechts”-hem-niet-lust/

Paardestaart said...

Gé, kun je niet praten als een normaal mens?
Jij lijkt wel een marionet; een Brezhnew-robot die alles ziet in het teken van de klasestrijd en de nakende val van het 'kapitalisme'

'Een marionet van de zionisten'...!
Linksisme is gewoon een aandoening - ik weet het zeker; bij sommigen gaat het vanzelf over, anderen verhouten en verstenen gewoon - tot Paul de Groot-clones. Die zijn in staat hun hele kennissenkring uit te roeien, voor het heil van de massa en het nut van het algemeen

Ge said...

@Philippine. Nee, das oud. Deze http://player.omroep.nl/?aflID=9617314 is nieuw.
@Paardestaart. Tot vanavond.

Paardestaart said...

Nou Philippine - maar ze hebben toch wat gevonden hoor..Er blijken rijke Amerikanen te zijn die Wilders willen steunen, na zijn amerikaanse tournee.
Hier wordt hij inhoudelijk altijd genegeerd, bezwadderd of afgeschilderd als halve zool, maar daar kwamen mensen op zijn spreekbeurten af, en nav daarvan wilden ze hem steunen, zoals Amerikanen nu eenmaal gewend zijn.

Nou - je begrijpt; het stuk over de 'Joodse Lobby' lag al klaar..

Sjongejonge..Als je een onbesmet blazoen wilt bewaren in de ogen van linksistische anti-racisten en 'anti-zionisten' dan moet je haast wel aan eventuele donateurs een Niet-jood verklaring vragen..!

Dat obsessieve mud-raken, is dat nou een communistische uitvinding? Weet iemand dat?
Wordt dat tegenwoordig op de School voor Journalistiek aanbevolen als 'onderzoeksjournalistiek' soms??

Waarom beperken ze zich niet gewoon tot wat iemand zegt, en wat er in zijn verkiezingsprogramma staat??

Paardestaart said...

Wroewhahahahahahaa...Goeie genade - ja hoor. Hij was me voor! Daar zal je hem hebben - koren op zijn molen! Brigadier Snuf heeft Bewijs!
Dáar voelen ze zich nou door getroffen..dàt is overtuigend!
Je kunt het echt niet vóor zijn - die paranoïde, kwaadaardige geesteshouding van door het communisme gewrongen types..

Ge said...

@Paardestaart. "Waarom beperken ze zich niet gewoon tot wat iemand zegt, en wat er in zijn verkiezingsprogramma staat??"
Inkoppertje. Omdat alle politici onbetrouwbaar zijn.

Paardestaart said...

Nou - dan kun je toch op zijn uitspraken afgaan en die falsificeren?
Dan hoef je toch niet te proberen in zijn hoofd te kruipen en hem van allerlei onzin te beschuldigen - alleen omdat het zo lekker vuil klinkt, en je toch al wist dat 'ie niet deugde?

Overigens - niet alleen politici zijn onbetrouwbaar; maar zij zijn wel degenen die zich in de openbare arena wagen. Als alleen kasplantjes en heiligen schoon uit het antecedentenonderzoek van de tegenpartij komen dan zorg je er zelf voor dat politiek iets wordt alleen voor boeven, met een enorm politiek apparaat achter zich.
Als je niet heel zeker weet dat iemand niet deugt, dan moet je redelijk zijn, en niet zijn vuilniszakken gaan doorzoeken in de hoop iets stinkends te vinden. Dat vind je natuurlijk altijd in vuilniszakken, en straks is je eigen zak aan de beurt.
Met zulke SA-methodes ondermijn je de democratie, omdat elke slampamper voortaan alleen nog maar hoeft te denken: ze zijn toch allemaal hetzelfde, en ze stelen en bedriegen allemaal, dus f*ck de publieke zaak en ik schroef iedereen die ik tegenkom

Als je dat werkelijk denkt dan moet je afhaken, of gewoon iedereen afknallen.

Maar daar draait het met maatschappelijk bewogenen van jouw denktrant ook altijd op uit hè, nou we het er toch over hebben?

Gé - ik hou op - ik heb wel wat beters te doen dan te proberen een gelovige antifa tot rede te brengen

Hadden we het trouwens niet over pedofilie en het linkse Lebensanschauen?

Ge said...

@Paardestaart. Opkomen voor "de gewone nederlander, zoals u en ik" of de strijd tegen de islam aangaan omdat je politieke "broodheer" dat het beste uitkomt vind ik nog al een groot verschil.
Gelukkig stoor jij je ook zo aan het over een kam scheren van mensen.
Wat vuilniszakken betreft kan je je beter vervoegen bij onze nationale koekenbakker Peter Siebelt.
Maar verschiet niet al je kruid anders valt het gesprek vanavond zo snel stil.