Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, June 19, 2009

Blindegeleidepaard voor moslims

Door Keesjemaduraatje
Bedankt voor alle beterschapswensen. Eerst even een filmpje, om er weer in te komen. Moslims hebben een hekel aan honden en daarom hebben ze een hele leuke oplossing voor blinde moslims gevonden.Ik stel me nu voor, dat er binnenkort in Amsterdam-Slotervaart ook paardjes tussen de flats grazen. Want dit gaat een hele grote trend worden. Let op mijn woorden.

4 comments:

Thierry said...

De profetie van André van Duin:
http://www.youtube.com/watch?v=gVR-J7_nVy8

T.van Es said...

Waar ik ook meteen aan moest denken was een weergaloze prent van Gregorius Nekschot, die blindegeleide geit...!!!
Maar dat "aangepaste" paard hierboven is zeker een nieuwe taqiyya-truc.
We moeten er dus van uitgaan dat in tegenstelling tot ongestelde vrouwen, honden en varkens, paarden in de beleving van bovenstaande provocateur cs niet onrein zijn.
http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7327

Peter V. said...

Als ik het filmpje zie, dan begrijp ik niet wat het probleem is als blinde moslims een blindegeleidepaard nemen in plaats van hond.

Het paard dat je op het filmpje ziet is nauwelijks groter dan een flinke hond. Net als een hond zijn ze ook gewoon zindelijk te maken, en dat gebeurt ook, dus we hoeven niet bang te zijn dat ze paardevijgen op straat achterlaten.

Het enige discussiepunt zou dan nog zijn dat een paard meer kost dan een hond, en wie die extra kosten dan gaat betalen.

sjokotof said...

Peter V.
We mogen toch aannemen dat de Saudi-Arabieren wel wat munten over hebben voor deze superhalaloplossing? Een forse auto hoort er trouwens ook bij en in een mand kan ie denk ik niet, dus hopelijk declareert ze die zaken ook even.