Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, June 29, 2009

even moeilijk reageren hier hoor

Door Keesjemaduraatje
Ik heb vele vijanden en er zijn zelfs mensen die mij helemaal niet mogen. Dat is niet erg, als ze het maar niet op mijn weblog komen vertellen.
Eerst was er een man uit Nijmegen die mij voortdurend als fascist uitschold enzo. En nou komt er een vogel bij die me steeds voor zionazi uitmaakt. Dat zijn allemaal extreem-linksers die kwaad zijn dat ik Seveke beledig en dat ik hun geloof beledig enzo.

Nu komt daar weer een hele maffe isambasher bij (Brullio), die steeds hier Marokkanen wil uitschelden. Ik heb daar geen zin an. Straks krijg ik nog het MDI op mijn dak. Bovendien wil ik een beschaafd weblog [wacht tot jullie uitgelachen zijn]

Dus ff alleen reageren met een typekey account, tot de bui weer overgewaaid is. Excuses voor mijn vaste reaguurders.

1 comment:

Kutmarokaan said...

cool