Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, June 04, 2009

Fatah officieren vluchten van Gaza naar Israel

2 comments:

Paardestaart said...

Goh..Israel is dan wel de kleine satan, maar als je islamitische broeders dreigen je op een gruwelijke manier om zeep te helpen, dan vertrouwt een palestijn erop dat de duivel hem met zachte handen in een schoon bed legt, zodat 'ie zich met een gerust hart kan laten oplappen?

Zouden die jongens nu voortaan ook anders over Israeli's praten en denken?

Wat voor conclusies trekken ze uit het feit dat je je als palestijn in een isrealisch ziekenhuis kunt laten verzorgen zonder voor je leven te hoeven vrezen, terwijl het zelfs voor palestijnen niet aan te raden is om je bij een palestijns ziekenhuis te vervoegen - laat staan voor een jood?

Heeft de anjatollah Anjama dit filmpje wel gezien?
Die gaat zeker bij een volgend bezoek aan Gaza heel consequent naar een palestijns ziekenhuis? Toch?

roeben said...

fatah zyn nsb-ers die heulen met de vyand.. die lui bestaan met hun pa uit de gratie vd bezetters en zy mogen van israhel de palestynen op de westoever onder de duim houden om de bevolking vooral niet in verzet te laten komen tegen de agressors die al meer dan 60 jaar hun grond op geweldadige wyze hebben veroverd..
volkomen terecht dat hamas afrekent met verraders als fatah..
en als je bedenkt dat israel en de vs fatah steunen met wapens en militaire training om fatah op hamas te laten schieten dan is niet moeilyk te begrypen dat fatah weinig geliefd is onder hamas..