Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, June 20, 2009

Lesley van der Aa

Door Keesjemaduraatje
Jullie hebben vast wel eens op vrijdagavond naar een optreden van Jan Smit gekeken, bij TROS Muziekfeest  Lesleyvanderaa_2 of bij een van zijn concerten en dat je dan dacht: "Die achtergrond zangeres is ook wel een hele enthousiaste meid" Die kan beter zingen dan Jan. Die kan beter dansen dan Jan. Waarom staat die eigenlijk achterin?
Nu weten we eindelijk wie dat is. Het is Lesley van de Aa, van de meidenband Lets do Men. Ze komt uit Woensel West, wat in deze een pre is. Ze heeft haar hele leven al opgetreden. Onder andere met haar vader. Ze heeft net de Rock Academie in Tilburg afgemaakt en ze heeft net een solo album uitgebracht. Dus, wat wil je nog meer?

Je kan alvast een nummer beluisteren op haar website.

2 comments:

gentle giant said...

Wat schuift dit?

sjokotof said...

Ja wat zouden sommigen onder ons nou nog meer willen. Dat is een moeilijke.