Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, June 30, 2009

OK kom maar weer

Nou begin ik jullie toch al weer te missen. Reactiepanels staan weer open.
Je moet toch wat..

13 comments:

Kutmarokaan said...

Cool

Kutmarokaan said...

Cool

Kutmarokaan said...

Cool

Kutmarokaan said...

Cool

Kutmarokaan said...

Cool

jij wilde toch de dialoog aangaan? of wil je graag CENSUREREN, blokeren, elimineren?

moslimvriend?

kutmarokanenvriend?

piet stok said...

God, dit krijg je altijd bij langdurige hitte...

ethan said...

K*tmaroc=Brullio?
Brullio doe 's opzouten anders doet Keessie straks je email doorgeven

Louisa said...

Het is toch wat, Keesje, schrijf je prima stukken bij het Vrije Volk, alsnog mijn complimenten, zie je het domme gehakketak tussen Ge en ikke (Ja Ge, jij hebt het bij het rechte end en ik niet hoor) en dan nog dit gedoe...
Misschien smelten onze hersenen of hebben we de Q-koorts ?

Brillio said...

Weet je wat raar is?

de dubbele nationaliteit. het klopt gewoon niet!

a) ongehuwde nederlanders mogen GEEN 2 paspoorten hebben. NIET! het MAG niet! waarom marokanen wel? zegt artikel 1 niet iets over 'gelijke wet voor iedereen' oid?
http://www.ind.nl/nl/Images/5013_Ned_worden_tcm5-574.pdf oa 'Als u Nederlander wordt, moet u in beginsel
afstand doen van uw huidige nationaliteit.'
& 'Na ondertekening van de verklaring
bent u, nadat u Nederlander bent
geworden, verplicht afstand te doen van uw
huidige nationaliteit.'

Ja, wij wel, maar de marokanen? die niet hoor! DISCRIMINATIE is het!

b) een groot deel van de last van nederland zou als bij toverslag verdwijnen, zodra de invasie van kutmarokanen die ons land verkankeren kan worden gestopt. De marokanen hebben het hier massaal verpest. De uitzonderingspositie die wij de marokanen in deze geven, hebben ze overduidelijk niet langer verdient. Criminaliteit, loverboys, homohaat, geloofsgeweld, uitkeringstrekkers en shariaidioten kunnen allemaal in een klap oprotten: EEN land, EEN paspoort. Al dat gezeik met de (....)marokanen is een klap op te lossen: VERBIED DE DUBBELE NATIONALITEIT.

c) sta je de dubbele nationaliteit WEL toe, bij sommigen, maar niet bij ons, dan creeer je 'ubermensen' en 'untermenschen'. Want OF je redeneert zo van: iemand met een dubbele nationaliteit telt voor 2 (mag 2 keer stemmen, 2 keer subsidie aanvragen in 2 landen, etc), omdat diegenen 100 procent nederlander is EN 100 procent 'marokaan' bijvoorbeeld. Iemand, die vol van 2 walletjes eet zegt maar. Terwijl wij maar vol van een walletje mogen eten. Wij tellen maar voor EEN.

OF je zegt: neen, marokanen zijn HALVE nederlanders, en HALVE marokanen. 50 procent each, zeg maar. Dat zou betekenen, dat de marokanen maar half zo hard zullen stijgen op wachtlijsten. De helft uitkering krijgen (andere helft kunnen ze in eigen land aanvragen), de helft meetellen in verkiezingen.

De vraag die de dubbele nationaliteit met zich meedraagt is: tellen marokanen voor twee? in nederland? waar nederlanders maar voor EEN tellen?

Zijn marokanen in nederland MEER waard dan nederlanders? DUBBEL zoveel om precies te zijn?

of moeten wij mensen met een dubbele nationaliteit zien, als HALVE nederlanders?

en hoe komt in godsnaam iemand die HALF nederlander is, die (ook) orders aanneemt van een ANDERE grondwet, een ANDER land, die ook loyaal is aan een ANDER land, op een bestuursfunctie in NEDERLAND terecht?

Het zou een EIS moeten zijn: wie nederland wil BESTUREN zal toch op zijn minst: ZELF 100 procent nederlander moeten zijn! en geen halve nederlander of dubbele loyaliteitsdrager!

Marokanen mogen 2 paspoorten hebben. Wij niet. Stelt u zich nou eens even voor, hoeveel problemen in nederland in een klap zouden zijn opgelost, als de wet ook gewoon voor MAROKANEN zouden gelden?

wie niet aan de voorwaarden om nederlander te worden kan voldoen, KAN GEEN NEDERLANDER WORDEN.

keesjemaduraatje said...

@Brillio:
even een paar verbeteringen en aanvullingen:
1) Het is "Marokkaan" met twee "k".
2) Er zijn meer nationaliteiten waar dubbele paspoorten zijn toegestaan, zoals bij mijn Duitse kinderen. Die hebben er ook twee, naar tevredenheid.
3) Je kan de boel wel op scherp stellen, maar steeds mensen voor (...)Marokaan of (......)Marokaan uitschelden helpt ook niet erg.
4) Je moet altijd bedenken dat Geert Wilders enkele zaken uitvergroot. Het is niet de gehele werkelijkheid die hij schetst.
5) Als je medestanders gaat uitschelden en bedreigen, dan kom je niet veel verder.

keesjemaduraatje said...

dat heb ik me toen in India ook al eens afgevraagd, waarom daar geheel geen Afrikanen rondlopen. Maar dat is het natuurlijk. Ze leten ze niet toe! Simpel en eenvoudig!

KAN JE GEWOON ONDER JOUW EIGEN NAAM REAGEREN? WANT WE WETEN TOCH WEL DAT BRULLIO HIER AAN HET WOORD IS!!

WeerDieGast said...

@keesjemaduraatje
jij bent in india geweest? dus klopt mijn verhaal niet? buitenlanders mogen india wel in heh? OP VAKANTIE heh?

ja? had je een indisch paspoort? bezat je een indisch huis? ja? ook zonder indische vrouw? ja?

beste kees: jij zal, als nederlander NOOIT een permanent indisch paspoort krijgen. Een prima systeem. Moeten we hier ook invoeren.

ghandi had nog meer goede ideeen. Zo had ie al begrepen, dat je met moslims niet samen in een land kunt wonen, hoe je het ook went of keert. Weer: een prima systeem. Vrijheidslievende mensen hier, geloofsidioten daar. Moeten we hier ook invoeren.

en je reageert niet op de kern van mijn betoog.

mogen wij ook 2 nationaliteiten hebben, of mogen alleen marokanen dat. En als marokanen dingen mogen, die wij niet mogen, is dat dan geen discriminatie? en wat zegt artikel 1 daarover? heh?

tellen marokanen voor 2, of zijn het misschien halve nederlanders?

Ik onderteken mijn stukken hoe ik wil. Jij gaat niet bepalen, hoe ik mijn stukken onderteken.

Groeten van WeerDieGast.

Louisa said...

Zeg, "weer die gast", als je nu eens ff het Ministerie van Justitie gaat bestoken met je vragen ?
Kopje "Nederlandse Nationaliteit".
Het is nl. nogal een ingewikkelde kwestie.
Kan je al je vragen kwijt en, er van uitgaande dat de bij de laatste verkiezingen voor de Tweede Kamer hebt gestemd, vervoeg je dan bij de figuur waar je op hebt gestemd.
Ze zijn gewoon aanspreekbaar hoor, is mijn ervaring.Je schrijft een brief en je krijgt antwoord.

En nog iets:
1) Mbt paspoort en nationaliteit:
Een paspoort is een reisdocument, is en blijft eigendom van de Staat Der Nederlanden, waarin je nationaliteit staat vermeld.Daarom betaal je voor dat reisdocument.Je betaalt a.h.w.huur daarvoor, snap je ?
Weet je dat je, nadat je bent afgestudeerd voor Nederlands Recht, je je kan specialiseren in de kwestie van nationaliteiten ?
En dat er voor ambtenaren van Burgerzaken in alle gemeenten van Nederland, speciale cursussen zijn om hier wegwijs in te raken ?
Zo ingewikkeld is het.
En wat betreft de "dubbele paspoortenkwestie" (dus eigenlijk dubbele nationaliteitenkwestie) ook dat is ingewikkeld:
je kan afstand doen van je nationaliteit, maar van geval tot geval is het verstandig om dat je bekijken en het ook af van je geslacht:
Als Ned.vrouwen trouwen met een buitenlander houden zij vaak de Nederl.nationaliteit, dan kan je als je wilt terugkeren, stel, je trouwt met en Yank,wordt je burger van de VS , maar blijf je Nederlandse, maar kan je altijd terug.
Zeker niks op tegen ?
En dan zijn er ook nog landen, waaronder Marokko, Argentinië, die koesteren het principe: eens een Marokkaan, altijd een Marokkaan, tot in de zoveelste generatie.
Een Marokkaan die zijn Mar. nat. kwijt wil, behoort een brief te richten tot de koning van Marokko, die altijd afwijzend beschikt:
dat doet Marokko om hun schaapjes bij zich te houden: en ze onder druk te zetten geld te blijven overmaken naar Marokko.

Maar ik begrijp dat je gefrustreerd bent tot op het bot en dan zou best eens begrijpelijk kunnen zijn.
Want in ons land is er een harde kern van klierende Marokkaantjes (020, 070, 010, Gouda) waar je handen van gaan jeuken om ze...grr mores te leren.
Helemaal mee eens.

Tenslotte: je vraagt Kees om een standpunt, leuk, mag, ik kan niet voor Kees spreken, ken Kees niet, het is zijn weblog, het is aan hem te reageren, heb ik niks over te vertellen.
Neus hier af en toe rond, heb van sommige zaken verstand (zoals van de nationaliteitenkwestie, vanuit mijn voormalige werkkring)en van sommige helemaal niet,zo heb ik totaal geen verstand van de krakerswereld.
Daar houd ik dus mijn snuit over dicht, snap je ?

Tenslotte: je nationaliteit is niet van belang, het is van belang dat je in het land waar je woont, niet met je rug naar de samenleving staat, maar openstaat voor die samenleving. Los van je paspoort.
Een aanzienlijke groep Riffanen doet dat niet, dat is heel zorgelijk.
Maar ik ken bosjes Marokkanen die hier gewoon meedraaien, houd je daar wel rekening mee ?
Die kunnen er ook niks an doen....