Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, June 24, 2009

Peyman Jafari

Door Keesjemaduraatje
Nou kent de Staatsomroep helemaal geen schaamtegevoel meer. Ik zat net inde auto en luisterde naar Radio 2 en daar kwam die nasale stem van de "politicoloog en straatvechter" van de Internationale Socialisten weer  Peyman door de luidspreker. Hij wordt voorgesteld als iemand die "in Iran" geboren is. Dat is inderdaad een hele goede reden om alles te geloven wat hij zegt. Dat de man ook nog politicoloog is, is voor de omroep een reden om hem als specialist en deskundige op te voeren.

Peyman Jafari sprak er vooral schande van dat onze Minister van Buitenlandse Zaken, Maxime Verhagen, vanuit Jeruzalem commentaar leverde op de gebeurtenissen in Iran. Dat vond Jafari toch wel een schandaal.
Wat de radioluiseraars niet weten, is dat de Internationale Socialisten een anti-semitische organisatie zijn, die samenwerken met de Arabisch Europese Liga en ook direct en indirect Hezbollah en Hamas steunen.

Zo. en nou jij weer.   

5 comments:

jelle said...

Een InternationaleSocialist als Peyman Jaffari zou nog liever z'n eigen vader aangeven bij Ahmedihnejad, dan mee demonstreren tegen de Mollah's.
http://www.marxist.com/images/stories/iran/election_2009_protests_che.jpg

Ge said...

Verhagen is een walgelijk stuk vreten. Als in de Gaza strook onschuldige, niet eens demonstrerende moeders en kinderen, door het Israelische leger worden afgeslacht houdt hij zijn bek dicht.
Nu moet hij opeens de vuvuzela blazen over Iran.
Keesjemaduraatje ik hoef jou toch niet te gaan vertellen dat antisemitisme iets anders is als antizionistisch?
Geert Wilders wordt betaald door zionisten.

Philippine said...

In Gaza?

http://www.tagesschau.de/ausland/gazastreifen318.html

antizionazi said...

ha! daar heb je de zionazi in ziokeeessie weer. Mensen zoals jij zijn er de oorzaak van dat er uberhaupt nog anti-semitisme bestaat. Zoals jij het gebruikt wordt het een geuzenaam.
KRITIEK OP ISRAEL IS EEN PLICHT VOOR IEDEREEN DIE BABYKILLERS HAAT!

Peter Siebelt said...

@antizionazi | 27 juni 2009 om 1:53

Jezus, ik wist niet dat er nog stukken onbenul zoals jij bestaan.

Wie stuurt zijn kinderen met bomgordels?