Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, June 06, 2009

Vrouw en Paard

Door Keesjemaduraatje
Als je morgen ff tijd hebt, kijk dan even bij UItzending Gemist naar het VARA programma Vrouw en Paard van Hanneke Groenteman. Heerlijk. Helemaal in de war. Door de overwinning van Geertje. "Het komt door inteelt" "22% van de slecht opgeleide Rotterdammers hebben Wilders gestemd"
Alleen een Turkse vrouw in het programma begreep wel dat Nederlandse mensen op Wilders stemmen. Maar daar begreep Hanneke Groente dan weer niets van.

Kijk nou toch eens even.
"...waar je bloeddruk wel heel erg van omhoog gaat.......gewoon de Wilders show"

Clairypolak Daarna NOVA gekeken en dat werd natuurlijk door Clairy Polak gepresenteerd. Het lijkt wel alsof de redactie denkt: "Voordat Clairy de in Nood-Korea nieuwsberichten mag gaan voorlezen, zoals Wilders heeft voorgesteld, moet ze nog even de PvdA helpen"
Clairy interviewde de Minister van Integratie, van der Laan en ze begreep er helemaal niets van. Van der Laan wilde nog wel toegeven dat er fouten zijn gemaakt, maar Clairy bleef maar zeggen dat "je misschien moet accepteren dat 30% van de Nederlanders niet met buitenlanders samen wilen leven". Gelukkig trapte van der Laan daar niet in. Maar het is wel heel schocking om dat toch weer van Clairy te horen.
En nu komt Gretta Duisenberg nog op Knevel en van der Brink. Dus het kan niet op.

- Sörensen lonkt nou een beetje naar een samenwerking met Geert Wilders.
- van Baalen begint nou te slijmen met Ronald Sörensen van Leefbaar Rotterdam
23:26 oh ik begrijp het al. van Baalen probeert een wig te drijven tussen Sörensen en de PVV
00:03 Die Gretta Duisenberg is zo door en door verrot en slecht, dat het helemaal niet goed voor me is om naar dit soort bullshit te kijken. Ze heeft nota bene in Iran en Syrië lezingen gegeven.
Maar gelukkig kon van Baalen een beetje paroli geven.

8 comments:

Lex said...

Die Clairy wekt iedere keer een nostalgisch gevoel bij me op. Toen ik in het begin van de jaren 80 in Berlijn woonde keek ik vaak met genoegen in de late namiddag naar "Der schwarze Kanal" op de Oostduitse TV. De onzin en de verdraaingen dropen er vanaf. Het was in die zin een fascinerend programma omdat je wist dat vrijwel alle Oostduitsers de Westduitse TV konden zien en zich dus wat breder konden oriënteren. Zou Clairy het in de gaten hebben, dat wij ons wat breder kunnen oriënteren?

Renee said...

Duidelijk is te zien dat Clairy het nog steeds niet door heeft, dit evenals heel veel CDA-ers en PVDA-ers. Nova is altijd een leuk programma om naar te kijken, met kromme tenen !! . Het is inderdaad net een uitzending van de Oostduitse TV, daar heeft Lex 200% gelijk in.

Ik verheug mij nu al op de komende 2-de kamer verkiezing. Met een beetje geluk moet dat toch binnen 6 maanden mogelijk zijn.

Ge said...

Bezopen Israeliers aan het woord: Fuck Obama, Obama is an Ashole, White Power fuck that nikker.
Vervolgens wordt ze gevraagd wie Netanyahu is; wie zeg je? Ken ik niet. Is dat onze premier?
Zelfde nivo als het gros van de PVV stemmers in Nederland. Ze weten gewoon niet waar ze over lullen. Af en toe zou je wensen dat mensen eerst een IQ test moeten doen en een score boven de 100 moeten halen voordat ze mogen stemmen.

Ge said...

Linkje voor als je me niet meteen geloofd;
http://www.philipweiss.org/

keesjemaduraatje said...

@Ge: ga nog effe door. Ik zit te genieten.
Weet je nog wat ze over de relschoppers van 30 april '80, de kroning, zeiden? "Ratten uit de riolen" en wat zijn die mensen nu?
Hoogleraar, vervoerondernemer, ICT consultant en zo voorts.
Het heeft dus geen enkele zin mensen waar je het niet mee eens bent als dom neer te zeten.

Katje Borgesius said...

Iemand als Clairy Polak, die pretendeert journalist te zijn, maar die in haar kwaadaardige domheid kennelijk niet in staat is onderscheid te maken tussen xenofobie en de ware motieven van kiezers om PVV te stemmen - zo iemand, wier vorstelijke salaris mede door die PVV-stemmers wordt opgebracht, zou er eigenlijk onmiddellijk uitgetrapt moeten worden.

Nederlanders kunnen uitstekend samenleven met vreemdelingen van elke kleur en afkomst, op voorwaarde dat die vreemdelingen zich in grote lijnen kunnen vinden in onze open en democratische samenleving en daar positief aan bijdragen. Bepaalde groepen voldoen echter helaas niet aan deze elementaire voorwaarde, maar dat mag van types als Polak niet gezegd worden.

piet stok said...

Ik vind het geneuzel. Het probleem zit 'm niet in de presentatie van Nova, maar bij de top van de Vara, NPS en NOS. Anyway, wie kijkt er nou naar NOVA?

Remco said...

Wat ik ook erg tekenend vond voor de mentaliteit van mw. Polak is dat ze op een gegeven moment aan Van der Laan vroeg: "Hoe gaat u die mensen beschermen?" Daarmee bedoelde ze: "Hoe gaat u de zielige moslims beschermen tegen die lelijke nazi Wilders?" en niet "Hoe gaat u de brave belastingbetaler in de oude wijken beschermen tegen Marokaans straattuig?" Iemand als de grote cultuurfilosoof doctor Thomas von der Dunk denkt er ook zo over, getuige zijn laatste epistel op de site van de Azijnbode, waarin hij de PVV-stemmer neerzet als "uitschot". De man realiseert zich nog steeds niet dat dit "uitschot" grotendeels bestaat uit mensen die 30, 20 of 10 jaar geleden nog op de PvdA stemden.