Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, July 02, 2009

Verwarring over krakersnamen

Door Keesjemaduraatje
De krakers die vorig jaar voor het kraakcafé Vrankrijk twee collega's total loss hebben geslagen, zitten nog steeds in voorarrest. Toch goed dat ik op Twitter zit, want ik kreeg een hele interessante tip die er zo uitziet:

@Keesjemadura "Jakob de Deen=T. Weinand (25) en "Carlo de MilitariaFreak"=S. Heijster (49)

Interesting. Die namen T.Weinand en S.Heijster bleken door het ANP opgetekend te zijn, tijdens de behandeling van het verlengingsverzoek. Toch schreef Het Parool over twee geheel andere namen, namelijk over de 25-jarige Jacob G. en de 49-jarige Karl L.

Wat is wijsheid? MIsschien kunnen de dames en heren krakersters die zo vlijtig hier op dit weblog elk woord van mij spellen, even meehelpen?

2 comments:

Katje Borgesius said...

De "dames en heren krakersters" zwijgen allemaal als het graf, Kees. :D

Dr.D said...

Dat is de erfenis, weet na al die jaren de achternaam van Carlo niet meer. Maar het zou iets moeten zijn naar een (vermeende?) Antilliaanse achtergrond...