Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, September 03, 2009

Wilders is alles

Door Keesjemaduraatje

IndischewortelsDoor de nieuwe "onthullingen" in de Groene Amsterdammer, groeit Geert Wilders uit tot mytische proporties. Sinds Lizzy van Leeuwen in dit blad onthult dat Geert Wilders zowel "joods" als "indisch" bloed heeft, kan hij  helemaal niet meer stuk. Natuurlijk wordt er ook weer een link met NSB gemaakt. Het blijft een linkse krant tenslotte.

Nu is Geert Wilders zowel Joods als nazi, zowel pattriot als Limburger, zowel Indo als Nederlander, zowel postkoloniale revanchist als dekolonialisator, zowel ambtenaar als soldaat   . Ze kunnen alle kanten met hem op. Met de volgen de zin: "identiteitsvervreemding en gevoelens van displacedness niet ongebruikelijk zijn binnen de Indische gemeenschap", wordt er een psychologische duiding aan zijn politieke handelen gegeven, die zijn weerga in de politieke geschiedenis van Nederland niet kent. Hier gaan we nog maandenlang plezier aan beleven. ZEMBLA kom er maar in!!   

2 comments:

Jaan Krats said...

Dat zijn niet alleen dwazen, dat soort nep wetenschappers in Alpha vakken, die te stom waren oom het vroegere HBS-B te kunnen halen. Nu zit dat soort ezels op universiteiten hun geblaat te sopuien op wat zich inschrijft als student, dat is een verzameling ongeregeld zonder enig niveau dat gedurende enkele jaren flink links geïndoctrineerd wordt.
De eerstejaars laten zich door een Marokkaan met kapotte scooter in elkaar slaan op de VU in Amsterdam, die daarvoor waarschuwingen uitgeeft. Ondertussen wordt met salafist Ramadan onderhandeld om daar als wetenschappelijk bruggenbouwer te begiunnen. Ramadan kan meteen aan de slag nl. uitleggen dat verongelijkte Marokkanen het volste recht hebben om kudtstudentjes van de VU in elkaar te hengsten, om homo's af te tuigen en hem een paar miljoen betalen is natuurlijk ook logisch.
Niet alleen Lizzy van Leeuwen is noet goed ij haar hoofd, dat zijn alle Alpha wetenschappers die puur poolitiekke wartaal gehoord hebben wat studie en wetenschap genoemd wordt.

keesjemaduraatje said...

@Jaan Krats: ga je nu de Alfa-wetenschappers demoniseren ofzo?