Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, November 29, 2009

Femke biedt zich aan

Regeringsdeelname!  Het is nu al de derde keer binnen één week. Dat er aanwijzingen zijn, dat GroenLinks aan een  komende nieuwe regering mee probeert te doen. Vandaag weer op het Groenlinks congres:   "Groenlinks wil graag regeren"

In de wandelgangen wordt over het volgende scenario gesproken: De PVV gaat de volgende Tweede Kamer verkiezingen winnen. Na een paar weken onderhandelen lopen de onderhandelingen stuk (Specialiteit van Maxime Verhagen) en gaat het CDA met VVD en D66 proberen een regering te vormen. Dat kan alleen met steun van Groenlinks. Een regering van vier partijen, om maar de PVV buiten de deur te kunnen houden. En daar is het parmantige vrouwtje dan trots op.

Een andere teken dat er een nieuwe strategie gekozen wordt, is de grote campagne tegen het PVV op de TeeVee en in de kranten. Je kan de Teevee niet aandoen of de krant niet openslaan, of er wordt wel weer een laaghartige persoonlijke aanval op de PVV leider gedaan. NSB-er, rechts-extremist, racist, de broer van..., de rechtzaak, het geld van een rijke Amerikaanse Jood, de wannabee Venlose PVVer. Je kan het zo gek niet bedenken, of de Publieke Omroep brengt het op TeeVee, gevolgd door Volkskrant en NRC. Weldenkend Nederland wentelt zich in het zelfgenoegzame grote gelijk.

Het is een wonder, dat er nog zoveel Nederlanders zijn, die tenminste tegen de opiniepeilers zeggen dat ze PVV gaan stemmen. Misschien zijn ze die gelijkhebberigheid wel helemaal beu. Maar er is hoop. Sinds Powned een omroeplicensie heeft verkregen, wordt er weer ongegeneerd over Geert Wilders geschreven. Niet altijd uitsluitend positief, maar in ieder geval ook niet zo dom-links als in de Main Stream Massa Media

No comments: