Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, November 12, 2009

Keesje in de Zeik op Twitter

Pissenopkeesje

Dat is zo leuk bij Peter Breedveld op Twitter. Hij gaat slapen denkende aan Keesjemadura en hij staat op denkende aan Keesjemadura. Intussen heeft Hassnae al 48 uur lang, geen "leuke man" of woorden van gelijke strekking meer tegen hem getwitterd. Internet kan ook heel eenzaam zijn.

4 comments:

Painted Bird said...

Much ado about f*** all.

Katje Borgesius said...

Ik denk alleen nog af en toe aan Frontaal Naakt omdat jij erover begint, Kees. Bloggers die mijn vertrouwen schenden door, onder verzonnen namen, enthousiast op hun eigen schrijfsels te reageren, worden van mijn blogroll geschrapt. Je bent gewaarschuwd! ;-)

christinA eijkhout said...

Waarom het allemaal gaat weet ik niet, maar daarom zei @pritt gisteravond dat hij jou vandaag followt.
Hebben jullie fun?

keesjemaduraatje said...

Pritt dacht dat Peter Breedveld en ik virtueel op internet met elkaar in gevecht zouden gaan en dat wilde hij wel meemaken