Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, March 01, 2010

Ze keihard aanpakken

Laatst zei Geert Wilders dat tijdens een lezing in de USA ook nog.  Als je iets wil bereiken, moet je heel hard schreeuwen en ze keihard aanpakken. In dier voege was het zogenaamde lijstrekkersdebatje op Buitenhof vandaag helemaal drie keer niks. Alleen maar vrouwen en dan ook nog alleen linkse vrouwen en dan ook nog niks zeggen. Ik weet echt niet meer waarover het ging.

Tomtancredo_hmed1p_ss_h_2 Vandaag in de NRC bijlage een interessant stuk over de "pain in the ass" van conservatief Amerika, Tom Tancredo, gelezen. Dat is het gezicht van de Tea Party, een nieuwe conservatieve stroming in de USA, die president Obama flink aan het aanpakken is. Conservatief Amerika groeit al weer qua invloed.
Daar kunnen wij wel iets van leren.

Tom Tancredo zegt het dus ook: "Als je iets wilt bereiken en beleid omver wilt werpen dat al jaren bestaat, dan moet je bereid zijn dingen te roepen waardoor mensen pissed op je worden". Dan denk ik: Dat spreekt me erg aan. Vooral dat mensen tegen de schenen schoppen. En volgens mij is het ook precies wat Geert Wilders aan het doen is. Hard roepen en schoppen, totdat de heersende elite het eindelijk door heeft. Dit beleid moet veranderen of zelfs geheel weg.

24 comments:

Teun Snitsboer said...

Welk beleid moet weg dan? En wat moet daarvoor in de plaats komen? Een hoofddoekjesverbod?

Marrtien Pennings (Kassander, Leo Sar said...

Die mijnheer Tancredo heeft een punt: als je het niet snoeihard benoemt, blijft de perverse onzin van onze geestelijk onvolwassen quasi-elite het debat beheersen

topsporter said...

Ze zijn daar in de politiek blijkbaar verdoofd voor dat wat de kiezer feitelijk wil,het taalgebruik moet wat opgeschoond worden.Het politiek correcte corset moet uit.

Marrtien Pennings (Kassander, Leo Sar said...

@Steun de Besnijdenishoer - nóóit naamgrapjes maken! - kleutert het volgende:

“Welk beleid moet weg dan? En wat moet daarvoor in de plaats komen? Een hoofddoekjesverbod?”

Neen, Teun van de islam-steun, we gaan juist stemmen met een hoofddoekje op! Om onze solidariteit met onderdrukking en terreur te uiten. Met in gedachten Ayaan die erop wees dat in Nederland de hoofddoek aan een opmars begon in een periode dat in Algerije de dames bij honderden de strot werd doorgesneden omdat ze géén hoofddoekje droegen. Die hoofddoek, Neut, is een symbool van 14 eeuwen racisme, agressie en antihumaan totalitarisme. En de vaginaatjes die ermee lopen hebben meestal totaal geen idee van wat ze op hun kop hebben. Die denken dat Mohammed de slavernij heeft afgeschaft,welvaart en vrede heeft gebracht en de vrouwen eindelijk eens een keertje rechten heeft gegeven. En als een verstandig mens nou de mogelijkheid oppert van een hoofddoekenverbod dan doet zo'n wijs mens dat met in het achterhoofd de gedachte dat er dan misschien genoeg verbazing ontstaat om je de gelegenheid te geven precies dát uit te leggen, namelijk wat voor perverse leugen dat is en dat die hoofddoek net zo erg is als een Jodenster. Ik heb geen tijd, Neutenkraker, om je een volledig college te geven, dus probeer zelf eens je op de hoogte stellen van "de geschiedenis van de positie van de vrouw in de islam". Dan kom je er achter, bijvoorbeeld, bijvoorbeeld, Gekreukte Neut, dat in Egypte regelmatig een vrouw zonder hoofd in de Nijl ronddrijft, zonder dat de "politie" aldaar ook maar in actie komt. Kwestietje islam-eer. Sodeju, Teun-neem-nog-een neut, als er in de islamitische wereld 1400 jaar lang dagelijks slechts twee honderd vrouwen eer-wraaks-gewijze zijn vermoord (of tot zelfmoord gedreven), dan kom je al op 1400 keer 365 keer 200. Dat zijn er dik honderd miljoen, zegt mijn zakjapanner. En dan tellen we de ongetelde miljoenen vermoorde niet-islamitische vrouwen in de vele eeuwen van islamitische expansie natuurlijk nog niet mee. Ik bedoel: als je dit sekse-racistische geweld een beetje - moleculair zou ik Enzensbergeriaans zeggen - uitsmeert over een langere tijd, dan hoef je het niet industrieel aan te pakken en in een paar jaar te proppen, zoals de Nazi’s deden, die maar tot 6 miljoen Joden kwamen. Ik zeg het nóg een keer, Neuteteun met je retorische nitwitten-hoofddoeken-kreetje: de islam heeft niet alleen de Joden als Jood , maar ook nog eens de vrouw als Jood en dagelijks worden honderden jonge “islamitische” vrouwen verbrand, onthoofd, vergiftigd of de keel afgesneden. Ze worden gedood door hun vader of een oudere broer, door een neef of een huurmoordenaar. Ze worden bestraft op beschuldiging van seksuele relaties buiten het huwelijk, of slechts op verdenking daarvan. “Eer”, je weet tog? Ies koeltoer.

Ben je daar nog, Teun-mijn-grote-morele-Steun?

Louisa said...

Begrijp ik het goed, Keesje, wil je dat wij de zelfde geschifte, a-sociale na-ons-de-zondvloed maatschappij worden als de USA ?
Moeten bij ons de muilen ook groter en met zijn allen harder gaan schreewen om onze zin door te drijven en niet luisteren naar de rest van de wereld ?
De baas worden in de wereld en ons Gods eigen land en het beste land ter wereld noemen ?
Met Wilders als president ?

keest said...

"hard roepen en schoppen" dat klinkt als het gedrag van een kleuter. Dat je daar zoveel bewondering voor hebt, zegt genoeg.

keesjemaduraatje said...

@Kees Stad: volgens mij klinkt het als het gedrag van een kraker. Dus dan is alles weer verklaarbaar

Louisa said...

Nou, de beschaving druipt er bij die reactie gedateerd vanmorgen om 8.58 uur ook niet bepaald af.Over grote smoelen gesproken.
Wat Wilders betreft, die man verzint oplossingen voor problemen die er niet zijn en voor echte problemen heeft hij geen oplossingen.
Ik denk wel eens dat men bij de VVD er beter aan had gedaan Wilders en Verdonk aan boord te houden, dan zou er wel eens een grote partij kunnen zijn ontstaan met diverse richtingen/stromingen.Had stemmenwinst kunnen opleveren voor de VVD..
Het ontstaan van de PVV is te danken/wijten aan die politici in Den Haag, die geen benul hebben van hetgeen er werkelijk leeft onder de bevolking.
Misselijkmakend vind ik de reacties in de Kamer als Wilders aan het woord is, men vindt het heerlijk om met zijn allen over hem heen te vallen, Wilders is democratisch gekozen en dat hebben de dames en heren maar te aanvaarden.
Met name de dames Kant en Halsema, bah..

roel said...

@Louisa: Je bent vermoedelijk nog geen zeventien en nog nooit in de VS geweest. Ik vind dat mensen best vooroordelen mogen koesteren maar wat jij over de VS beweert is klinkklare onzin. Klinkklare onzin. Is er ook een land dat je bewondert? Ik bewonder naast de VS, Israel. Jij voelt waarschijnlijk meer voor Noord Korea? Of Laos?

Louisa said...

@Roel, ik word dit jaar 60 jaar, ben diverse malen in de USA geweest, heb daar familie, evenals in Israël.
Ik bewonder geen enkel land, want het gaat hier niet over "bewonderen".
Het feit dat jij mijn leeftijd meent te weten en mijn voorkeur voor Noord Korea of Laos zegt meer over jou dan over mij.

Marrtien Pennings (Kassander, Leo Sar said...

Louisa heeft met haarfijn moreel besef het meest verontrustende aan mijn schrijven eruit gepik: een grote smoel. En schattig ook die straf die ik krijg voor het kwetsen van haar netheidsgevoelens: ik word alleen met het tijstip van plaatsing aangeduid.

Louisa said...

Klopt, de rest vond ik niet de moeite waard.

roel said...

Maar Louisa, Je hebt toch echt geschreven dat:
*De VS een geschifte a-sociale na-ons-de-zondvloed maatschappij is
*De Amerikanen grote muilen hebben en om het hardst schreeuwen
*Amerikanen hun zin door te drijven zonder naar anderen te luisteren
*Amerikanen de baas willen worden in de wereld
*Amerikanen hun eigen land op belachelijke wijze roemen

En toch ga je graag naar Amerika? Wat heb je daar dan te zoeken? Als je zo'n afkeer hebt van de VS waar vind jij het dan wel fijn?

Louisa said...

Ach Roeltje...leer eens lezen...

Louisa said...

DAG KEES !

Louisa said...

Dag Kees.

Louisa said...

Kees, ik heb je al gedag gezegd en kan er slechts aan toevoegen dat je publiek grote overeenkomsten begint te vertonen met het publiek van je vriendin Meulenbelt.

Mazzeltov.

keesjemaduraatje said...

Waarom verlaat iedereen mij?
Waarmee ik niet wil zeggen dat Louisa iedereen is. Maar toch.

Painted Bird said...

Na Louise de zondvloed. Zoek maar vast een droog plekje ;)

Louisa said...

Ach Keesje, ik verlaat je...en als het mij uitkomt kom ik weer terug.
Zo wispelturig als de pest..echt een vrouw..wel een met hersens, die zij laat werken als het onderwerp haar aanspreekt.
En dan spreekt zij, al naar gelang het onderwerp, onzin of niet.
Ik heb nl. niet de wijsheid in pacht, wel mijn hart.Gevoel dus.
Voor het Geverfde Vogeltje..was vandaag in Diergaarde Blijdorp in 010.
Iedereen keek naar Bokito, maar ik naar het zwerk, waar los en vrij in de lucht ooievaars en buizerds rondzweefden.

Louisa said...

En over Bokito gesproken, jongens en meiden, hij was narrig vandaag.
Verkouden, vertelde zijn vaste verzorger.
Zat in zijn hok en boog achteloos tralies krom("We zorgen er voor dat hij ze wel kan verbuigen, maar natuurlijk niet breken")
Kijk met gefronste wenkbrauwen naar ons (geklede apen, het publiek) en frummelde wat aan zijn geslacht.
Liet zijn tanden zien.
Draaide ons daarna de rug toe.
Kortom: een politicus.

Painted Bird said...

Vooral nooit meer weg gaan Louisa. Het komt er soms wat rottig uit, maar stiekem ben je best wel leuk ;O)

Louisa said...

Dank je, Geverfd Vogeltje.

Maar vandaag schaam ik mij alleen maar, als inwoonster van 010.
Wat een vertoning...
Moet je eens kijken op Rijnmond .nl

Rotterdam, het afvoerputje van Nederland.....bbrrr
Zelfs Bokito heeft meer beschaving...

Tarak said...

Gaat u nog naar de allereerste Nederlandse "Tea Party" a.s. zaterdag 11:55 uur?