Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, March 02, 2010

Moslims niet tegen het verkeerde been stoten

Dat was FF schrikken afgelopen maandag.  Leraar Nederlands in Eindhoven draagt nu ook al een hoofddoekje. Maar gelukkig wil hij "de moslims niet tegen het verkeerde been stoten" (leraar Nederlands). Oh gelukkig. Ik dacht al. Maak ze niet kwaad hoor!!!

6 comments:

johand said...

Ik heb het idee dat die man langdurig moet worden opgenomen. Ik ben blij dat mijn kinderen niet bij hem in de klas zitten.

keesjemaduraatje said...

ik geloof dat mijn zoon les van die man krijgt. Wat erg!!

keesjemaduraatje said...

ja hoor. Het is de leraar Nederlands van mijn eigen zoon. Ik hoop dat hij er niets aan overhoudt.

Filantroop said...

De man heeft wel iets van zo’n likkebaardende misdienaarbetaster. De soutane staat hem dus wel. Alleen zijn tanden rammelen wat.

Louisa said...

Als die vent echt ballen heeft solliciteert in 010 !

A. Koppejan said...

ben benieuwd wat er met die moslimvriend zou gebeuren als hij die stunt in een islamitisch land zou uithalen.
zweepslagen? steniging? ja, daar weten ze wel raad met trannies...