Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, March 07, 2010

Paul X De Leeuw ook al met hoofddoek

Dat komt er nou van! Wilders wil de hoofddoeken verbieden en plotseling gaan allerlei manen met een hoofddoek rond lopen. Nou Paul de Leeuw weer. Stoer hoor!!

Dat laat ook weer zien hoe moeilijk zo'n verbod in te voeren zou zijn. Het verbod zou namelijk alleen voor vrouwen gelden. En bovendien alleen voor islamitische vrouwen. Want stel je hebt net een chemokuur achter de rug, dan zou je in Almere niet met een hoofddoek op je werk mogen komen. Toch moet de PVV die eis nog even vasthouden. Ten eerste omdat niet-mee-regeren dan gegarandeerd is en ten tweede omdat ik wel eens wil zien welke mannen nou nog meer met een hoofddoek rond gaan lopen.

Update: als je het vol kan houden, kijk dan op ongeveer 1.01 minuten en hoor hoe Paulde Leeuw de Sinterklaas-traditie islamiseert. Knettergek gewoon!!

1 comment:

Marie said...

Wat een gedoe met die hoofddoeken.
Een algemeen verbod is belachelijk (dat geldt ook niet voor petjes oid). De burka daarentegen, die zouden we wel expliciet uit het straatbeeld kunnen halen. Dat lijkt me een prima plan, want met burka kan je niet normaal deelnemen aan de maatschappij. Voor de religieuzen voor wie dit een groot probleem is, die weten dan gelijk waar ze aan toe zijn.