Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, May 16, 2010

David Horowitz: Moslim Studentenorganisaties ondersteunen Hamas en Hezbollah

Filmpje:

De stelling van David Horowitz, conservatief spreker in de VS is, dat er een international netwerk van moslimbroederschappen bestaat en dat moslim studentenorganisaties in de VS daar deel van uitmaken. De studente vraagt in de zaal: "Kunt u bewijzen dat wij geld krijgen van Hamas?" . David Horowitz antwoort met de vraag of de studente Hamas en Hezbollah veroordeelt. Dat doet ze niet. "Case closed", aldus Horowitz. Je veroordeelt deze terreurorganisaties niet en dus steun je ze. Vervolgens vertelt Horowitz, dat de Hezbollah leider het goed vindt dat alle Joden zich in Israel verzamelen, zodat ze gemakkelijker uit te moorden zijn. Vindt de studente dat ook een goed uitspraak? Daar durft ze dan weer wel een antwoord op te geven en bevestigt dat ze achter deze vreselijke uitspraak staat.

3 comments:

Peter Siebelt said...

Horowitz is een kanjer en weet als geen ander hoe je dit soort tuig aan moet pakken.

Anton said...

Erg intelligent was ze niet.
Zou ze zich gerealiseerd hebben wat ze zei?

keesjemaduraatje said...

Ze deed me een beetje denken aan Janice Soprano, met die brede armgebaren. En die overdreven angst voor "home security". Dat is toch juist kicken, als je wordt opgepakt omdat je tijdens een academisch vragenuurtje je eigen mening over Hamas geeft. Dan heb je het helemaal gemaakt in je eigen kringen.