Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, May 31, 2010

Gaza vloot gestopt: 2 tot 10 doden, film van Al Jazeera
De Turkse en Arabische media berichten dat de schepen met hulpgoederen vor Gaza werden beschoten door Israelische marineschepen. Westerse-en Israelische media stellen dat Israelische commando's vanuit helicopters op enkele schepen zijn geland en daar door de activistenn met stikken en messen werden aangevallen. Activisten probeerden de wapens van Israelische commando's af te pakken. Er werd op de activisten geschoten. Tenminste één commando is gewond.

Ziekenhuizen in Israel hebben extra bedden gereserveerd voor de gewonden en er zijn reeds gewonden van de schepen naar Israel gebracht.


Foto van Twitter:

Commando_op_schip

4 comments:

Anton said...

Dit gaat niet goed.
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article7140282.ece

Anton said...

Dit bericht stond al in de krant voordat de israelische commando`s de hulpschepen aanvielen die naar Gaza voeren.
Israel wist dat dit zou gebeuren.
Dit zou goed een geplande actie tussen Turkije en Iran kunnen zijn. Is Erdogan niet recent in Iran geweest? Heb zelf de indruk dat men van te voren wist dat dit uit de hand zou lopen.

Painted Bird said...

Wonderlijk verhaal. Israelische commando's worden opgewacht met stokken en messen en dan zijn er 19 (!) dode activisten voor nodig om de boel onder controle te krijgen..?

ethan said...

http://www.youtube.com/watch?v=dLrX7fznVgI&playnext_from=TL&videos=p4JQo-9zfiY