Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, September 10, 2010

Het gezamenlijke verzet

Voor een ieder die niet tevreden is over de mate en aard van het verzet dat door opa of oma tegen de Duitse bezetters tijdens de donkere jaren 40/45  geleverd is, biedt zich nu een unieke kans aan het verzet reeds een aanvang te laten nemen vóórdat het bruine gevaar onze straten en pleinen overspoelt en onze vrijheid en deugdzaamheid voor goed te niet zal doen. De uitdrukking "Goed na de oorlog" kan nu de prullebak in om plaats te maken voor de nóg voordeliger term "Goed vóór de bezetting". Tegenhanger van deze begrippen is natuurlijk de omschrijving van de 1,4 miljoen Wilders-stemmers die nu door de overwegend linkse media, weliswaar niet met zoveel woorden, maar toch,  als "Fout vóór het fascisme" worden omschreven.

Net zoals tijdens WOII is het prille verzet

No comments: