Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, February 23, 2011

#Tzahal Concert Groningen: 20 pallis, 10 Israelis

De pro-Palestijnse demonstranten bij het Tzahal concert in Groningen maakten vandaag geen lawaai. Ze werden door de politie van de pro-Israel demonstranten gescheiden gehouden. Er waren geen gewelddadigheden of handtastelijkheden van de concertbezoekers jegens de demonstranten.
Ben Kok heeft opnieuw geprobeerd een discussie in een nabijgelegen restaurant aan te gaan, maar de pro-Palestina activisten hadden er geen zin in.

We kunnen dus vandaag schrijven: "Palestijnen winnen de slag om Groningen"

Morgen Dordrecht 

2 comments:

ben kok (joods-chr.pastor) said...

Hi Kees, zie verslag op http://torayeshua.nl/cms/?p=1916
Shalom,
tot in Dordrecht,
Ben

PS: ik zou liever zeggen: Palestijnen/Sabeel verliezen slag om Groningen, omdat ze niet in staat bleken een volwassen gesprek aan te gaan.
Het is ook nog een keer de kwaliteit, niet alleen de kwantiteit.

Gennadi said...

Alle de zogenaamde 'activisten' zijn gewoon maar zielig.
Het was helemaal geen slag geweest.

Gennadi