Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, February 27, 2011

Van wie is de straat?

Demonstranten verbieden een filmploeg vragen te stellen of te filmen. Dat is de afgelopen week twee keer voor gekomen. Jose van Leeuwen begon reporter Jan van Powned zelfs te slaan en een dag later maakte ze kabaal bij de anti-Israel demonstratie in Dordrecht. Helaas kennen de politeagenten vaak de wet niet goed en beginnen dan te vragen naar een perskaart. Onze onafhankelijke filmer heeft echter geen perskaart meer, omdat hij niet voor een persbureau of krant werkt. Maar dat is geen reden voor de politie hem te verbieden opnames te maken. De demonstranten staan op de openbare weg te demonstreren en mogen gewoon gefilmd worden. Er is geen wet die dat verbiedt.

Jose van Leeuwen, van de ABVAKABO "Werkgroep boycot Palestina", dreigde tegenover de politie zelfs met "de openbare orde te gaan verstoren" als de filmploeg niet weg ging. Natuurlijk gehoorzaamde de politie deze extreem-linkse demonstrant, want voor je het weet is zo'n type wethouder Sociale Zaken of nog erger: Tweede Kamerlid en dan heb je daar als politieagent last van. 

ToraYeshua heeft toch nog een leuke film gemaakt die je hieronder kan zien. Let op de combinatie neo-nazis en moslims. Een dodelijke combinatie, die nog veel stof zal doen opwaaien.

Zie hieronder de gehele uitzending van Powned met Jose van Leeuwen in een dubieuze bijrol:

De uitzending van Powned, waarin Jose van Leeuwen gewelddadig wordt  (minuut 4:48):

4 comments:

keesnietmadura said...

Van wie de straat is? Dat blijkt maar weer: van de Telegraaf (eh 'pownews'...) en de politie, En keesjemaduraatje vindt het geweldig. Stelletje jakhalzen. Moedig hoe die Jose zich verweert, alle sterkte gewenst.

keesjemaduraatje said...

@Kees Hudig: Jose van Leeuwen valt een reporter aan en jij vindt het geweldig. Dat laat wel weer zien uit wat voor hout jij gesneden bent.

jelle said...

"Jose van Leeuwen, van de ABVAKABO "Werkgroep boycot Palestina"
Kostelijk, dat "ABVAKABO Werkgroep boycot Palestina".
Treffender kun je dat soort figuren niet neerzetten.

Louisa said...

Ik begrijp niet waar de vakbond zich mee bemoeit.
Een vakbond behoort de belangen van werknemers te behartigen.
Om de belangen van de Palestijnen te behartigen zijn er andere wegen.