Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, March 24, 2012

Anja over de beschavende werking van Hassnae Bouazza

Eindelijk een bewijs dat Anja alle blogs over haar haatzaaierij ook werkelijk leest. Op haar Facebook pagina geeft ze commentaar op een toneelstuk in de Balie en daar schrijft ze:

De beschavende werking van een moslimvriendin. Je moet er maar op komen. Volgens mij heeft Hassnae Bouazza juist een heel destructieve invloed op de islamcriticus Breedveld gehad. Niks beschavends aan.

1 comment:

vanhetgoor said...

Getverderrie! Dichtnaaien & Anja Meulenbelt dat roept bij mij totaal verkeerde associaties op. Onpasselijk wordt ik er van als ik mij in gedachten voorstel hoe haar inmiddels ex-echtgenoot met zijn besneden pudding-buks trachtte Anja . . . . ,


De bedenker van dit 'dichtnaaien' wordt bedankt, ik kan met moeite mijn ontbijt binnenhouden.