Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, April 07, 2012

Jose van Leeuwen opnieuw naar het Beloofde Land

Ze heeft de centjes helemaal zelf, door werken verdiend, maar "sommige mensen" hebben wel aan twee reizen een bijdrage geleverd. Hoeveel en door wie, José? Voor de vierde keer reist Jose van Leeuwen naar het beloofde land en ze zal een girorekening publiceren voor de kosten. Kort voordat ik samen met de Joods-Christelijke pastor overspannen wordt, publiceer ik nog even haar eigen woorden en de comments op Facebook:3 comments:

vanhetgoor said...

Waar duikel jij die mensen toch steeds op? Ergens op die soort-van-fotokopie-van-een-beeldscherm stond iets over een Stan van Houcke die jou in je blootje gezet zou hebben. Nu heb ik even op zijn site gekeken en getracht te doorgronden wat Stan van Houcke beweegt. Wie zijn vrienden zijn en door wie hij is geïnspireerd. Welnu, de weblinks op zijn home-page zijn allemaal van obscure sites die traag laden. Het gaat over onderwerpen die totaal niemand interesseert. Er was zelfs een site bij die de mensen tracht te overtuigen dat het zwartrijden in de Amerikaanse metro een soort grondrecht is en dat het moet worden gepropageerd.

Ik weet wel dat mensen die de realiteit niet onder ogen willen zien doorgaans voor de rest ook een beetje geschift zijn. Oorzaak en gevolg. Als iemand zo nodig overal joodse complotten moet zien, dan zeg ik: "laat maar!" Het heeft niet veel zin om uit te leggen dat de Palestijnse jodenhaat geen gevolg is van het feit dat de joden in het beloofde land leven, maar omdat Palestijnen bijna allemaal moslims zijn en dus daarom per definitie joden behoren neer te houwen. Dat staat in de koran, dat is een opdracht van Allah.

Die Stan van Houcke ziet in iedereen een filosemiet (iemand die graag joden neukt?) (of is dat een semitofiel?). Is echter een prosemiet geen tegenstelling voor een antisemiet? (nadenkertje)

Als een José van Leeuwen zo nodig naar het heilige land toe moet, dan moet ze gaan. Er zijn daar uitstekende psychiaters en men heeft daar zeer veel ervaring met de gevolgen van het Jeruzalem-syndroom. Mensen die helemaal hotel de botel raken bij de gedachte dat Jezus in de straten van Jeruzalem gelopen heeft. En dat Jezus vermoord is door de joden èn dat Jezus zelf ook een jood was. Je kan de hersencellen horen knappen! En dan de Palestijnen dat die in vrede hadden kunnen leven, en dat hun ellende alleen maar is veroorzaakt door andere Palestijnen, die zo nodig een oorlogje moeten beginnen. Alles om macht en invloed en om geld natuurlijk. Die Palestijnse staat is pas bedacht nadat Israël een succes bleek te zijn. Monkey see, monkey do! In het begin van de jaartelling was Palestina alleen maar de Romeinse naam van het gebied waar de joden woonden. Het is niet zo verwonderlijk dat het tal van mensen gaat duizelen. Vooral de mensen met minder geestelijke vermogens, of de mensen met een gebrek aan moraal.

Gustav said...

Was het niet Griek Herodotos die 500 jaar voor de geboorte van de Palestijn Jezus (geboren in Palestina maakt je per facto een Palestijn) het in zijn geschriften al had over Palestina?

Pineut said...

@Gustav Enige duizenden jaren voor de geboorte van de Jood Jezus Christus waren er al FILISTIJNEN, dezelfde waar Herodotus over schreef 500 jaar voor de geboorte van de Jood Jezus Christus. Deze Filistijnen afkomstig van het eiland Keta zijn echter volledig van het wereld toneel verdwenen. Weg Foetsie, uitgeroeid. Lang voordat er ineens weer moderne Filistijnen waren, die niet afkomstig zijn van Kreta, maar uit allerlei Arabische landen. Zij zijn één van zin. Israël vernietigen en Joden doden. Daarbij gaat hen niets te ver, ze maken gewoon van Jezus een Filistijn en zelfs Mozes is ineens Moslim en Palastijn.

Je moet maar durven natuurlijk om zo de geschiedenis te vervalsen en te verdraaien, ze zijn net als Goebels die langdurig leugens bleef verspreiden totdat de generaties die nieuw zijn niet meer beter weten. Die onwetendheid zal tevens hun einde zijn. Ignorance is Death.

Vr. Gr. Pineut