Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, December 26, 2012

Voorspellingen van Keesjemaduraatje voor het jaar 2013

Voorspellen is helemaal niet zo moeilijk. Achteraf zeggen dat je het allemaal voorspeld hebt is nog gemakkelijker. Maar opschrijven wat je voorspelt en dan achteraf nog eens teruglezen en kijken of de voorspellingen zijn uitgekomen. Dat is natuurlijk het beste. Vandaar dit blog van vandaag.

Enkele trends duren nu al jaren en vanuit die trends is het gemakkelijk enkele voor 2013 geldige voorspellingen te doen. De privacy zal nog minder beschermd worden. De burger gaat nog meer betalen en er zullen nog enkele politici wegens corruptie moeten aftreden. Whats new??

Wie nu voorspelt dat het Tweede Kabinet Rutte het komende jaar zal vallen, zegt eigenlijk iets dat wenselijk is en in de lijn der dingen ligt. Toch geloof ik zelf, dat Mark Rutte het gehele jaar 2013 zijn kabinet Rutte-Samson nog zal blijven aanvoeren. Rutte is een "Sta-Op-Mannetje" en op dit moment hebben de coalitiepartijen er geen belang bij hem te laten vallen.

Net zo belangrijk als voorspellen wat er gaat gebeuren, is het voorspellen wat er niét gaat gebeuren. Er komt geen oorlog tussen Israël en Iran. De dreigingen over en weer dienen alleen een binnenlands doel. Als Israël het nodig had gevonden Iran aan te vallen, dan hadden ze dat in stilte voorbereid en niet al een half jaar van te voren aangekondigd.

Griekenland gaat niet uit de Euro. Dat durf ik hier zomaar te beweren, hoewel ik het beter zou vinden als het wel zou gebeuren. Griekenland voldoet namelijk aan de ongeschreven normen van de EU: Corruptie, geld weggooien en roepen dat er wordt bezuinigd. Waarom zou je het land eruit gooien?

Enkele voorspelingen van vorig jaar zijn nog niet uitgekomen, maar dat kan in 2013 alsnog. Als ik de voorspellingen maar jaar in jaar uit blijf roepen, dan komen ze vanzelf een keer uit.

Er is iets aan de hand met Hero Brinkman en misschien komt dat dit jaar een keer in de openbaarheid.

Gretta Duisenberg heeft jarenlang met een diplomatiek paspoort overal heen kunnen reizen. Nu is ze dat diplomatieke paspoort eindelijk een keer kwijt, maar ze komt nog steeds in Libanon en Iran zonder dat er een speciale bescherming wordt geboden of dat er diplomatiek iets aan gedaan wordt. Misschien zal ze niet, zoals ik dit vorig jaar heb beweerd, gaan stoppen met roken, maar in 2013 verwacht ik wel dat er iets aan haar positie gaat veranderen.

China gaat in 2013 een groot contract met Israël afsluiten. Daardoor komt Europa steeds meer in een perifere status qua invloed op het Midden-Oosten.

De waarheid over Joris Demmink, tot dit jaar de hoogste ambtenaar op Justitie, zal in 2013 door VijftigPlus voorman Henk Krol geopenbaard worden. Hij heeft er al eerder n de Gaykrant over geschreven, maar dat artikel is spoorloos verdwenen. Waarom?


1 comment:

vanhetgoor said...

Voor vrouwen zonder opleiding is het altijd een geruststellende gedachte dat er mannen zijn die niet zonder een mooie vrouw kunnen. Het enige dat die vrouwen behoeven te doen is een jurkje kopen en zorgen dat hun make-up goed zit, de rest gaat dan van zelf. Als een man op een of andere manier niet meer slaafs achter het vrouwtje aanloopt dan begint ze te schreeuwen dat ze verkracht is. Ze is geneukt zonder nieuwe diamanten ring te krijgen, Twingo, jas of schoenen. Dat zal die man leren. Als een man niet zo slecht in de markt ligt, of niet zo nodig hoeft (zijn hormonen in toom heeft) dan heeft deze vorm van chantage niet zo veel zin. Dan is er nog een tweede strategie, er kan dan worden geroepen dat de man zich vergrepen heeft aan kinderen! Daar is namelijk nooit een mogelijk alibi voor! Dus 100% van de mannen die hiervan wordt beschuldigd die wordt ook daarmede ook automatisch verdacht, en wordt schuldig bij het ontbreken van verweer.

De 'zaak Demmink' loopt naar mijn gevoel al tien jaar te lang. Er komt maar geen doorbraak. Die honderden systematisch verkrachte Turkse straatschoffies moeten toch een keer geld ruiken? Als Demmink werkelijk jaarlijks het aantal jongens verslond dat Mischa Kat wil doen geloven dan zou er toch een keer EEN te vinden moeten zijn die wil getuigen, het totaal moet inmiddels al boven de drie duizend zitten!!! Er zitten aan alle opzichten van het verhaal van de zogenaamde zaak Demmink alleen maar mistroostige kanten.

Het roepen dat iemand verkracht is levert alléén een auto op of een paar schoenen, een ring met diamant als de man die het gedaan zou hebben werkelijk desperaat is. Een gezonde evenwichtige man wordt niet beïnvloed door loze praatjes over een verzonnen verkrachting, want die praatjes zijn heel makkelijk te parreren. Dat soort verkrachting is alleen een gevoel dat overblijft nadat is gebleken dat men voor betaalde seks onder die omstandigheden méér geld had kunnen vragen.

De enige vraag in deze hele zaak is: hoe denkt Mischa Kat het te rechtvaardigen dat hij al tientallen jaren het hele volk verkracht met loze praatjes over onzin?