Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, April 03, 2013

Internationale Socialisten nu doorgedrongen tot de Atlantische Commissie


Drs. Peyman Jafari , Internationaal Socialist en aanhanger van de middels een Israëlische raket uit zijn rolstioel geschoten oprichter van de Hamas: Sheikh Yassin en tevens goedprater van de Iraanse dictatuur, althans hij mag er in en er ook weer uit lopen en nooit een verkeerd woord over de Iraanse Ayatollahs, die Pejman Jafari dus. Die houdt voor de Atlantische Commissie een toespraak over de 'Balance of Power' in het Midden Oosten. Heel erg benieuwd hoe of dat hij de balance of the nuclear bomb uitlegt aan een goed gelovig publiek.

4 comments:

David Frankenhuis said...

Van die Peyman Jafari heb ik eea gezien en gelezen, die spoort echt voor geen meter, zelfs niet als de Aivd-infiltrant die hij stiekempjes is ...

Jan said...

Wat is eigenlijk de bedoeling van zo'n seminar. Is het de visie van een denktank voor de gevolgen van de Arabische lente, of gewoon ouderwets Israel bashen.
Met Peyman Jafari als vertegenwoordiger van de Internationale Socialisten lijkt de antisemitische factor verzekerd.
Voor de goede orde verwijs ik naar het rapport Polarisatie en radicalisering in Nederland uit 2009

Frans Groenendijk said...

Ik ga er maar eens een kijkje nemen.
Wie weet steek ik er nog wat van op ten behoeve van mijn
lezing, 12 mei as.

Frans Groenendijk said...

Ik ben geweest. Verslag volgt op het weblog Keizers en Kleren.