Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, November 04, 2005

Poll

De pol hiernaast gaat over de vraag, welk weblog het meest democratisch is. Zoals jullie zien zijn er nu al 8 stemmen uitgebracht en ik sta nog steeds bovenaan, samen met mijn gewaardeerde "profeet van het reëel existerende socialisme", de inmiddels twee weken ondergedoken "salon socialist" RooieRavotr.web-log.nl.

Jullie mogen in de commentaren jullie keuze motiveren.

10 comments:

keesjemaduraatje said...

Femke vindt de reageerders op haar eigen log een beetje eng. Ze reageert als een schooljuffrouw:

Nee, er komt geen toegangspoortje voor dit log. Iedereen mag hier terecht en zijn frisse en onfrisse opvattingen opschrijven. Wel doe ik een appèl op alle actieve bloggers ....
Laat ik er ook maar eerlijk over zijn. Ik vind, zoals de meesten van jullie, de schrijfsels van Coen (Pol Pots herinnering) weerzinwekkend. Kwetsend, feitelijk incorrect en bovenal onbeschaafd.


Ze heeft waarschijnlijk nog nooit geenstijl.com of volkomenkut.com gelezen, dan had ze geweten dat de taal van de weblogs rauw en direct is.

AVe said...

Leuke poll. Ben benieuwd.

keesjemaduraatje said...

Ja Annelies, ik hoop dat hoeiboei wint. Ik zowel linkse als democratische lezers, dus je weet het nooit. Er heeft zelfs iemand Anja Meulenbelt gestemd. Maar dat is zijn/haar goed recht natuurlijk.

Dylan said...

salon socialist?!?!

david said...

ik vind het maar een rare poll. wat versta je onder een 'democratische' weblog? zo min mogelijk redactioneel beleid? elke digitale keutel plaatsen? ik vind het zelf wel prettig als weblogs lompe of onzinnige reacties weghalen. gebeurt niet bij geenstijl, dus heb ik daar maar op gestemd...

keesjemaduraatje said...

een democratisch weblog ondersteund door de inhoud, werkwijze, design en achtergrond de democratische rechtsorde. Dat kan inderdaad door een goede discussie niet uit de weg te gaan of door thema's te plaatsen die de democratie te goede komen. Natuurlijk is dat ook persoonlijk, want ik zou Anja Meulenbelt nooit tot een democratisch weblog verkiezen, want ze haalt alle bijdrages weg die haar niet bevallen. Maar hoewel ik het met Femke vaak niet eens ben, is haar weblog toch wel democratisch. De Rooieravotr is , hoewel streng communistisch van inhoud, wel een democratisch weblog.

keesjemaduraatje said...

Poll

Wat is het meest democratische weblog?


hoeiboei.web-log.nl [21.1%]
femkehalsema.nl [15.8%]
keesjemaduraatje.web-log.nl [10.5%]
rooieravotr.web-log.nl [10.5%]
janmarijnisse.sp.nl [10.5%]
anjameulenbelt.sp.nl [5.3%]
volkomenkut.com [5.3%]
eurodusnie.nl [5.3%]
peterbreedveld.nl [5.3%]
geenstijl.com [5.3%]
indymedia.nl [5.3%]
vetvetvet.web-log.nl [0%]
Stemmen: 19
-----------------------------------------------------------------
ja, volkomen ten onrechte natuurlijk, dat vetvetvet helaaml geen stemmen krijgt, want dat is echte een door en door democratisch weblog. Karl Gabler is de beheerder en die heeft nog voor de onnavolgbare Theo van Gogh en Max Pam websites gemaakt. Ebry Umar een kans gegeven, nadat Theo vermoord was en bovendien Annelies van der Veer ondergebracht, nadat de website van Theo niet verder onderhouden werd. Dus stem ook eens op vetvetvet. En bovendien een schande dat ik onder Femke sta. Dat is pure politieke propaganda van de linkse kerk, want Femke heeft al sinds 23 Oktober niets meer geschreven, nadat ze merkte dat ze op haar eigen log werd afgezeken. Wat heb ik niet allemaal moeten aanhoren van AGS, Freddy en drs. vd G. Dus.

AVe said...

Vetvetvet is gestopt, misschien komt het daar door?

keesjemaduraatje said...

ja, dat klopt en op vetvetvet kan je geen reacties meer kwijt.
Ik ben wel een beetje teleurgesteld dat de harde kern van keesjemaduraatje bezoekers niet eens op mij gestemd heeft.

AVe said...

Misschien komt het nog goed.....