Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, March 07, 2006

Bommen op Hindu Tempel

Gisteren ontploften er twee bommen in Varanasi . Eén bij een Hindu Temple en één op een station. Er is een grote waakzaamheid op dit moment, ook in Mumbai. De aanslagen kunnen verband houden met de spanningen tussen de Hindu- en de moslim bevolking op dit moment, of met het contract tussen de VS en India over atoomenergie.


2 comments:

Steady Freddy said...

Tja, die moslimextremisten zijn vast ook van het soort als in Pakistan ( ook een bevriend land van de VS). Die uit Pakistan schijnen alle zelfmoordaanslagen in Afghanistan te regelen.
Die de coaltie van Al Qaida en Taliban gebruiken om de NAVO onder druk te zetten. Gelukkig dat onze jongens geen problemen meer hebben over gevangenen maken en over dragen aan de Amerikanen nu Henkkie ( Kruisraket) Kamp zich heeft laten strikken om gewoon geen gevangenen te maken en ze na het neer schieten gewoon even te laten liggen en door de Amerikanen te laten oppakken. Zo brand je je vingers nooit.

Maar ehh, doen Hindoes ook aan zelfmoordaanslagen?

keesjemaduraatje said...

wat denk je zelf?