Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, March 08, 2006

Bommen op Hindu Tempel

Gisteren ontploften er twee bommen in Varanasi . Eén bij een Hindu Temple en één op een station. Er is een grote waakzaamheid op dit moment, ook in Mumbai. De aanslagen kunnen verband houden met de spanningen tussen de Hindu- en de moslim bevolking op dit moment, of met het contract tussen de VS en India over atoomenergie.


2 comments:

Steady Freddy said...

Tja, die moslimextremisten zijn vast ook van het soort als in Pakistan ( ook een bevriend land van de VS). Die uit Pakistan schijnen alle zelfmoordaanslagen in Afghanistan te regelen.
Die de coaltie van Al Qaida en Taliban gebruiken om de NAVO onder druk te zetten. Gelukkig dat onze jongens geen problemen meer hebben over gevangenen maken en over dragen aan de Amerikanen nu Henkkie ( Kruisraket) Kamp zich heeft laten strikken om gewoon geen gevangenen te maken en ze na het neer schieten gewoon even te laten liggen en door de Amerikanen te laten oppakken. Zo brand je je vingers nooit.

Maar ehh, doen Hindoes ook aan zelfmoordaanslagen?

keesjemaduraatje said...

wat denk je zelf?