Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, March 26, 2006

Top Referrer

toch is het een klein wereldje, dat van de politieke webloggers. Ik zag opeens een heleboel bezoekers naar mijn weblog komen en keek wie de "Top-Referrer" was. Bleek het een discussie te zijn op het befaamde Peter Breedveld weblog waarin ook gerefereerd werd naar een verhaal van mij over de 50-ste verjaardag van mijn vrouw. Daar was de bekende weblog reaguurster Laila ook bij aanwezig en nu blijkt ze behoorlijk veel stof te doen opwaaien op de politiek incorrecte website "Frontaal Naakt". Dus bedankt voor de link, ik heb er weer een aantal gewaardeerde bezoekers bij.

Ik kan Laila aanraden, dat als ze net zo beroemd wil worden als Ayaan Hirsi Ali, dan hoeft ze alleen maar een paar goeie boeken over de vrouwenonderdrukking binnen de Islam te schrijven, door voorkeurstemmen in de Tweede Kamer te komen en enkele erudiete lezingen te geven over de democratische rechten van de mens. Makkie voor jou. Als je het dan na twee jaar nog overleefd hebt, dan ben je beroemd.

4 comments:

pascalle said...

eh wat hebben we aan dit stuk? kun je dan niet beter iemand persoonlijk gaan e-mailen? of heb je hier ook nog een doel mee?...Meer bezoekers trekken? kijken of je bekende bloggers kan lokken hier net zulke lange discussies te voeren? Misschien kun je wat scheldwoordne in de discussies op de populaire logs gooien met een link naar dit log, dan lukt het ook vast....;-)

AVe said...

correctie: besteed, moet zijn besteedt.

AVe said...

Heel aardig van km'tje dat hij hier aandacht aan besteed, alleen is het veel te veel eer voor die Laila, die vast nog anders heet ook. Laila is wel gek op zichzelf want vandaag schreef ze een lange reactie op een log bij hoeiboei, waar ze bijna nog nooit had gereageerd maar ze ging er wel vanuit dat wij (lezers van hoeiboei) haar kenden. Ik kon er geen touw aan vastknopen, aan haar reactie dan. Zie het stuk Respect van Elke Vlasveld.

keesjemaduraatje said...

Laila heet in het echt ook Laila. Ze was inderdaad bij ons op bezoek, toen mijn vrouw haar verjaardag vierde. Want het is de nieuwe vlam van mijn moslimbroer, die bij de Moslimomroep werkt.
Het is inderdaad heel vervelend als mensen menen dat alle bezoekers van een weblog dezelfde mening hebben en dan met een reactie komen die vol met veronderstellingen staat. Het debat moet gaan over de strijd voor democratie en tegen onderdrukking. Daar hebben we voorlopig onze handen vol aan.