Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, March 26, 2006

Vollschlank Man/Frau

De Duitse Negerzoen
door Keesjemaduraatje

nog even over de Negerzoen. In Duitsland mocht de "NegerKüss" ook niet meer zo genoemd worden en daarom ging de producent de naam "Dickmanns" gebruiken.

Toen kwam er een comité van feministische vrouwen en die wilde de leverancier van de negerzoenen aanklagen vanwege het discriminerende karakter van de Dickmann, dat zou een belediging voor de vrouw zijn. Daarna kwam een "Verband Dicke Menschen Deutschland E.V." aan de deur en eiste een onmiddelijke naamsverandering vanwege de discriminering van dikke mensen.

Daarom besloot de firma de negerzoenen voortaan "Vollschlank Mann/Frau" te noemen, met uitsluitend biologische melk geproduceerd en de chocolade van Nicaraguaanse cacaobonen geproduceerd in een "Arbeiterkollektief" in zelfbeheer.

1 comment:

BigPete said...

De waanzin regeert :(