Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, March 26, 2006

Vollschlank Man/Frau

De Duitse Negerzoen
door Keesjemaduraatje

nog even over de Negerzoen. In Duitsland mocht de "NegerKüss" ook niet meer zo genoemd worden en daarom ging de producent de naam "Dickmanns" gebruiken.

Toen kwam er een comité van feministische vrouwen en die wilde de leverancier van de negerzoenen aanklagen vanwege het discriminerende karakter van de Dickmann, dat zou een belediging voor de vrouw zijn. Daarna kwam een "Verband Dicke Menschen Deutschland E.V." aan de deur en eiste een onmiddelijke naamsverandering vanwege de discriminering van dikke mensen.

Daarom besloot de firma de negerzoenen voortaan "Vollschlank Mann/Frau" te noemen, met uitsluitend biologische melk geproduceerd en de chocolade van Nicaraguaanse cacaobonen geproduceerd in een "Arbeiterkollektief" in zelfbeheer.

1 comment:

BigPete said...

De waanzin regeert :(