Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, July 18, 2006

Harry tegen Leon

door Keesjemaduraatje,
zonet op de staatstelevisie het debat tussen Harry van Bommel (SP) en Leon de Winter (Schrijver) gezien en ik moet zeggen dat het erg meeviel. Clairy Polak probeerde nog wel wat Groen-Links vragen te stellen, maar verder gingen de beide heren geheel hun eigen gang. Leon de Winter maakte de interessante opmerking dat Saoudi-Arabië, Egypte en Jordanië opvallend stil zijn, omdat ze hopen dat Israël een einde maakt aan de Sjïitische dreiging door Iran en Hezbollah.

Harry van Bommel was het er zelfs mee eens dat deze oorlog door Hezbollah geprovoceerd is, maar vond wel dat Israël erg veel geweld gebruikt heeft. Ja, Harry, dat mag jij dan ook even gezegd hebben. Leon de Winter verwacht geen vrede omdat de partijen verschillende doelen hebben. Harry wil het wel blijven proberen. Misschien moet hij Anja er maar weer eens heensturen. Daar zullen de Hamas strijders zeker op zitten te wachten.

No comments: