Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, July 22, 2008

Goede Schrijfstijl

Door Keesjemaduraatje

Er zijn ook antifa activisten die juist een heel erg goede schrijfstijl hebben. Zo wordt er van 19 tot 20 september in Keulen een "Anti-Islamiseringscongres" georganiseerd en natuurlijk wordt er vanuit de marxistische hoek meteen een blokkade op touw gezet. Uit heel Europa worden mensen opgeroepen in Keulen voor het Domplein te gaan liggen om de tegenstanders van de Islamisering tegen te houden. Dat gaat een heel mooi spektakel worden. Op de website Indymedia wordt op de nu volgende wijze opgeroepen deel te nemen aan de blokkade:

Antifa-Conferentie "Feel the Difference!"
afa - 21.07.2008 19:55

Van 5 tot en met 7 september de ‘Antifa AK Köln’ heeft genood naar eentje Antifa-Conferentie in Keulen. Met het oog de ‘anti-islamiseringscongres’ van ‘pro Köln’ zullen evenementen plaatsvinden à den items ‘Rechtspopulisme‘, islam en ‘islamisme‘, en de kritieken op iets, vanuit de links-radicale standpunt.

Meer Informaties op no-racism.mobi/

Website: http://www.no-racism.mobi
 

1 comment:

Molly-Bolly said...

Nou, ik hoop dat dat linkse tuig snel Halal geslacht wordt door hun zogenaamde vriendjes van de Islam, want dat is kennelijk de enige manier om wakker te worden.

Ongelooflijk dat die linkse warhoofden na Mao, Stalin en Pol-Pot er weer met open ogen inlopen.

En, zijn er nog mensen die Cuba verheerlijken?? Ik heb een collega uit Cuba, die mij dagelijks informatie uit de eerste hand geeft over dat er niets te verheerlijken valt aan Cuba. Mensen die het eiland proberen te ontvluchten, worden tot zinken gebracht voor de kust, en mijn collega mag Cuba nooit meer in.

En hij vertelt me elke dag dat Nederland juist het paradijs op aarde is, voor zolang als het duurt, want links is het in hoop tempo aan het weggeven. Maar Harry Mulisch weet het beter, hoor, Cube is het paradijs! Want als je in de grachtengordel woont, dan overzie je pas de planeet, vanuit de polder zie je niks, aldus Harry.

Ja mensen, ik ben ook een beetje multi-culti met mijn Cubaanse collega, alleen dan zonder linkse sprookjes erbij. Of moet je mijn Bulgaarse collega eens horen over 500 jaat Turkse / Islamitische overheersing en later Russisch / Marxistische overheersing. Links en Islam? Weg ermee, niets als ellende en onderdrukking!

Ik ben dus rechts multiculti, met dank aan mijn buitenlandse collega's die met beide benen op de grond staan en trotser op Nederland zijn dan de meeste Nederlanders!