Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, July 15, 2008

Joke Kaviaar niet meer gek

Door Keesjemaduraatje
De internationale protesten tegen de psychiatrische detentie van Joke Kaviaar hebben succes gehad. Ze zit nu in een eenpersoonscel. De autoriteiten hebben gesteld, dat Joke in observatie was genomen, omdat tijdens haar vorige gevangenschap een tekening van een hek had gemaakt. De autoriteiten wilden weten of ze dat deze keer ook ging doen.

Als een psychiater aan je vraagt een tekening te maken, dan nooit een hek of een boom tekenen!

1 comment:

Molly-Bolly said...

Ik kan met niet voorstellen dat Joke in staat is om een hek te tekenen. Want als het aan haar ligt, verwijnen alle hekken en zit morgen de hele derde wereld in Nederland. Is volgens links sociaal om je hele land te laten uitvreten door vermeende zielepoten andere linkse knuffeldieren. Net als het uitwonen van een kraakpand, dat is sociaal wonen volgens links.

Dat ze niet meer op de psychiatrische afdeling zit, is terecht, wereldverbeteraars zijn over het algemeen niet te behandelen.