Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, July 06, 2008

Keesjemaduraatje zijn Vrijdenkersruimte

Zo, nou zijn we goed bezig. Nu heb ik ook een fotopagina.
Dit is het adres Photostream Keesjemaduraatje
De eerste set foto's gaan allemaal over de opening van het Vrijdenkersmuseum in de Tweede Kamer.

Opinio_vrouw_bloot_3

5 comments:

Peter Siebelt said...

Ik kon er jammer genoeg niet bij zijn maar zal de komende maanden zeker mijn steentje bijdragen om de Haagse politieke maffiosi en hun dik gesubsidieerde gedankenpolizei keihard aan de paal te nagelen.

philippine said...

@Peter Siebelt : Graag.

judas said...

Breedveld is het typische voorbeeld van iemand die op een morgen wakker wordt en zich afvraagt: Is this all there is?
Je ben tegen de veertig, hebt een veredeld Melkert-baantje bij een door niemand gelezen studentenblaadje, een vrouw die een politieke partij aanhangt die niet bepaald de jouwe is, vier kinderen die beslag op je vrije tijd hebben en je droomt van een opwindend, groots, meeslepend leven.
En zie, Allah stuurt je een moslim schone op je pad ( nou ja, smaken verschillen) en plots heb je "het grote idee'" Dé oplossing van hét grote probleem. Integratie van de islam via de moslima.En waarom dan niet zelf het voorbeeld geven en scheiden van je vrouw en gaan samenwonen met je "inspiratiebron".
Breedveld is een pretentieuze, arrogante, narcistische kwast met een grote mond (hoeveelmensen zouhij al in zijn fantasie op hun bek hebbem geslagen) en niet serieus meer te nemen.

keesjemaduraatje said...

Als het alleen ging om verliefd worden op een jongere en mooie Marokkaanse vrouw, dan is dat één ding. Het gaat om twee andere dingen die mij eraan storen.
-Peter Breedveld heeft nadat hij een relatie met een Marokkaanse kreeg, meteen alle anti-islam-reaguurders van zijn site gejaagd.
-Daarna heeft hij geschreven (ik heb de emails nog) dat hij het anti-islamgezeur wel een zat is. Zonder openheid van zaken te geven.
-Vervolgens ging hij een stukje schrijven over een "Hebreeuws sprekende vrouw" in een restaurant in Amsterdam-Zuid (verwijzing naar Gretta), die zijn vriendin scheef aankeek.

Ik denk dat deze vriendin hem niet alleen toegang tot een "serieus medium" als de NIO gaf, maar dat hij ook zijn kans schoon zag eindelijk eens door te breken in Vrij Nederland. Dat is helaas nog niet gebeurd.

Opportunisme en hypocrisie is mij ook niet vreemd, maar dat hij dan allerlei andere voorwendsels heeft om zijn oude vrienden te dumpen, is wel erg.

philippine said...

Ik vond het stukje over de 'de Hebreeuws sprekende mevrouw' toendertijd ook bijzonder onaangenaam.