Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, July 14, 2008

Palestijnen hacken website Likud

Bron: security.nl

Likud_hackedDe officiële website van de Israëlische Likud-partij is gisteren tot twee keer toe gehackt door Palestijnse activisten. Op de site lieten de aanvallers de tekst 'Only free men can negotiate' en een foto van een Palestijnse vlag achter. De eerste aanval vond om vijf uur in de ochtend plaats, waarna de beheerder de bekladding ongedaan maakte.

Een kleine zeven uur later was het echter weer raak. Als laatste plaatsten de aanvallers nog een waarschuwing, "We will breach all of your Web sites." Eind juni waren het Israëlische hackers die een website van Hamas hackten.

1 comment:

Molly-Bolly said...

Volgens mij is deze site ook gehackt, door één of andere Christenmallot die hier een psalm heeft geplant. Uit de statenvertaling, dat dan weer wel, dus zondermeer een kwaliteitshack ;-)