Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, July 14, 2008

Palestijnen hacken website Likud

Bron: security.nl

Likud_hackedDe officiële website van de Israëlische Likud-partij is gisteren tot twee keer toe gehackt door Palestijnse activisten. Op de site lieten de aanvallers de tekst 'Only free men can negotiate' en een foto van een Palestijnse vlag achter. De eerste aanval vond om vijf uur in de ochtend plaats, waarna de beheerder de bekladding ongedaan maakte.

Een kleine zeven uur later was het echter weer raak. Als laatste plaatsten de aanvallers nog een waarschuwing, "We will breach all of your Web sites." Eind juni waren het Israëlische hackers die een website van Hamas hackten.

1 comment:

Molly-Bolly said...

Volgens mij is deze site ook gehackt, door één of andere Christenmallot die hier een psalm heeft geplant. Uit de statenvertaling, dat dan weer wel, dus zondermeer een kwaliteitshack ;-)