Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, March 08, 2009

De lijkentellers van de Global Warmingkerk

Door Hans van Zapruder

Ijsbeer_op_schots Gisteren kreeg Wijnand Duyvendak in de Volkskrant bijna een hele pagina om het Global Warming-sprookje nog eens te vertellen. Hij begon zijn essay met de mededeling dat de recente bosbranden in Australië te wijten zijn aan de CO2-uitstoot van onze auto’s, vliegtuigen en industrie. Duyvendak verdraait de werkelijkheid een beetje. De Australiers beweren zelf dat de weersomstandigheden helemaal niet zo extreem waren dit jaar. En ze weten inmiddels ook preventief afbranden van kreupelhout en het aanleggen van brandgangen veel slachtoffers kan voorkomen.

Lees het hele artikel op Zapruder

No comments: