Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, March 24, 2009

Kraakkroegtijgers gaan door

Door Keesjemaduraatje
Dat is natuurlijk best wel heel zwaar klote, als de politie jouw kraakkroeg zomaar sluit. Dan kan je niet meer 's avonds je jointje roken en de stoere bink uithangen. Oké, er was wel een akkevietje met een gozer, of twee gozers, die in elkaar werden geslagen voor de Vrankrijk. Maar daar hoeven die fascistische pliesies toch niet zo moeilijk over te doen?

Wat gaan we doen? Cool! Gewoon nóg een kraakkroeg kraken.

Vrankrijk_mensen_vast

Op zaterdag worden dan Piet Heinkade 2 en De Ruyterkade 153-157 gekraakt om er een "Sociale Ruimte" te maken. Intussen kan ik het woord "Sociaal" niet meer horen en heb ik de neiging met een barkruk om me heen te gaan slaan. Gek is dat.

Intussen hebben een aantal krakers dezelfde gevoelens en uiten hun ongenoegen op de wesite Indymedia. Natuurlijk meteen weer weggemeulenbelt, maar door Keesjemaduraatje vastgelegd voor het nageslacht. 

No comments: