Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, March 26, 2009

Rene Danen wordt depressief

Door Keesjemaduraatje
Je wordt hopelijk niet kwaad als ik af en toe een paar quotes van je pik en hier op dit politiek incorrecte weblog neerzet? Ik kan ook niet elke dag iets nieuws verzinnen en deze vind ik erg grappig: "Rene Danen wordt depressief. Dat kan haast niet anders. Heb jij iets van de Dag tegen het Racisme in de Melkweg gehoord? Ik niet"

Jeauleau_met_hoofddoek De antiracisme beweging Nederland Bekent Kleur, lees Rene Danen, heeft afgelopen zondag een Dag tegen het racisme georganiseerd. Fransisco van Jeauleau, de mislukte VARA-Internet-Archeoloog, zoals hij bij Geenstijl genoemd wordt en de clown Hakim uit Sesamstraat en diverse anderen deden een optreden.

De weblogger Robert Engel schrijft er nu ook al over op zijn weblog Lucaswashier:"En dat is alles. Geen gespreksverslag, geen notulen, geen sfeerimpressie. Niets. René Danen geeft blijk van een stuitende arrogantie en gooit stront naar de burger. Want dient de burger niet te vernemen van het reilen en zijlen van zo’n Dag tegen Racisme? Dient de mens niet kennis te nemen van de standpunten van de aanwezige partijen? Wat er zo allemaal gebeurde?

Nu weten we wel dat er niets gebeurde en dat er niets zinnigs werd gezegd, maar dat staat hierbuiten. Want denkt die idioot dat we achterlijk zijn geworden?"   

Geen enkele krant krant schrijft erover en ook op het internet heerst doodse stilte. Ik heb echt gezocht. anja Meulenbelt, Wijblijvenhier, Kameraad Pjotr, IS, niets. De betovering is uitgewerkt, Rene. De subsidie is op. Ga naar huis en leer en ga iets anders doen.

5 comments:

barry said...

Nu ben ik zo benieuwd wat Rehwinkel te zeggen had over het belang van Durban II

TWITVB said...

De grootste angst van ieder linksmensch: "De multiculti-keizer blijkt geen kleren aan te hebben, en nu moeten we aan het werk in een reguliere baan, en een bijdrage aan de maatschappij leveren, gruwel, gruwel."

Mag ik 1 pak pampers voor de heer Danen, maar dit keer voor hemzelf, en niet voor zijn knuffelallochteentjes.

anti-ego said...

fijn nazistisch jargon hanteer jij! untermenchen rings a bell? Je lijkt me een walgelijk mannetje.

Saloukoning said...

@ anti-ego
Waar heeft u het over? En is dat nou wat, die bijstand?

anti-ego said...

Saloukoning: ik refereer aan het gebruik van het woord "linksmensch". Dat vind ik nazi-achtig aandoen. Jij niet? Jij bent ook rete triest trouwens met je suggestieve vraag over de bijstand.
geen stijl adapt zeker?