Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, March 23, 2009

Update Vrankrijk-mishandelingszaak

Door Keesjemaduraatje
Een tweede bron uit het hartje van de Amsterdamse kraakbeweging meldt:

Vier arrestaties, waarbij één persoon na zes uur is heengezonden.

Cynisch commentaar van Keesjemaduraatje: Dan zal Cohen wel weer excuses moeten maken. Reactie van Zegspersoon: "Ik denk het niet"

2 comments:

Dr.D said...

So! Of dat even heeft geduurd....

Carel said...

Wellicht handig. Veel recente mediaberichten (waaronder de spraakmakende blogs van deze site) zijn samengevat in bijgaande link:

http://home.hetnet.nl/~c.brendel/Gezellig.htm

Gevolgd door een artikel dat ik in november over de zaak schreef. Citaat: "Deze rechtsstaat is niet de onze, was destijds een van de leuzen van de kraakbeweging. De 'rechtsstaat' van Vrankrijk lijkt nog het meest op die van een louche nachtclubeigenaar, die twee lastige en dronken klanten met grof geweld door zijn portiers halfdood laat slaan."