Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, August 28, 2009

Geen eigen Palestijnse staat

In het artikel hieronder staat geschreven wat vele mensen denken:
http://brabosh.com/2009/05/30/israel/#comment-1124

De oprichting van een Palestijnse staat op de Westelijke Jordaanoever, is nu onmogelijk en door de Palestijnse Autoriteiten ook helemaal niet gewenst.

1 comment:

Ge said...

Hoe kan Israel moslims nou verwijten dat grond welk eenmaal islamitisch is geweest altijd islamitisch zal blijven en desnoods terug veroverd moet worden, terwijl de claim van joden op grondgebied op een boekje gebaseerd is wat ze zelf hebben geschreven en daarom 100 duizenden palestijnen hebben weggejaagd? Alle twee net zo onzinnig!
Er bestaat geen uitverkoren volk, er bestaat geen god.
Hoe kan je uberhaubt een claim leggen op grond die er al 100duizenden jaren is, nog 100duizendenjaren na jou zal zijn, terwijl je zelf maar 80 jaar op deze aardkloot rond dartelt?