Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, December 12, 2009

Hassnae Bouazza is Klimaat Sceptisch

Ik neem alles terug. Iemand die tegen de Nederlandse directeur van Greenpeace, in een uitzending van de Publieke Omroep durft te zeggen, dat "het allemaal heel erg alarmistisch is en dat kritisch geluiden worden gesmoord" , dat kan geen slecht mens zijn. Goed zo Hassnae !!  (op minuut 14.00)

3 comments:

stof said...

Gauw tevreden: één goed dingetje en alles is weer okee. Ome Adolf was een dierenvriend, werkt het nu ook zo?

George Costanza said...

Tsja, ben maar opgehouden toen ze over bosbranden begon...die bosbranden komen vooral door goedbedoelde greenpeacers die het locale overheden beletten de bossen nu en dan te trimmen, als het dan eenmaal begint te fikken is er genoeg oud hout om het vuur te voeden.

Tarak said...

Okay, gaat om een oud topic, maar kwam dit filmpje tegen van voormalig woordvoerster van John McCain: Amy Holmes, net een graadje hoger dan de dames van Vrouw en Paard (hoewel mevrouw Bouazza als enige echt kritisch blijft) en powned hier Bill Maher en mede tafelgasten inzake de klimaatdiscussie.

Toch wel leuk om te zien in dit verband:
http://www.youtube.com/watch?v=pYXcco3573o