Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, December 02, 2009

Marokko is een Koloniale Macht

Al jaren en jaren worden de vredesbesprekingen tussen Marokko en de vertegenwoordiger van de oorspronkelijke bevolking van de West-Sahara, Polisario, geremd, geblokkeerd, getraineerd. Marokko zou dus door de VN en de Veiligheidsraad tot de orde geroepen moeten worden.

1 comment:

farsi said...

In een een absolutely not-productif land, nobody asks where the polisraio gets money from? The most important party (Algeria) is niet mentioned, whereas their role in this matter is very crucial. Morocco can better nogociate with Algeria en not participate in this theater.