Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, December 20, 2009

Natasha Gerson in VN Dubbeldik Kerstnummer

op dit weblog bekend onder de artiestennaam Sanspareille en op Geenstijl residerende onder het pseudoniem Campion, heeft Natasha zich een roemruchtige plaats in de blogosphere bevochten.

Vreemd genoeg verloopt de toename van de  bekendheid van dit weblog parallel met de inmenging van Natasha. Eerst was er dat filmpje van de Boze Krakert op de Dam van twee jaar geleden. Wally Huis_natasha_gersonde Damkrakert bleek de vriend van Natasha te zijn en ze deed er alles aan om de film weer van Dumpert verwijderd te krijgen. Dan wel het beledigende rijmpje dat Pritt Stift erbij geschreven had, te laten wissen.

Tijdens de Duyvendak affaire in 2008 kwam het tot een eclat. Natasha beschuldigde Keesjemadura in de Volkskrant ervan, dat hij haar zou stalken. De Volkskrant heeft geen hoor en wederhoor toegepast en publiceerde de beschuldiging meteen. 

De Vrankrijk-affaire en de mishandeling van Yoghurt in 2008 op de stoep van Vrankrijk. Daar had Natasha dan ook weer mee te maken. Ze zat namelijk net met Walter te MSN-en toen het gebeurde. Daardoor beschikte zij over inside informatie. Die op dit weblog breed uit werd gemeten.

Net toen we dachten: Nu hebben we alles wel beleefd, gebeurde er iets verschrikkelijks. Haar huis in Balkbrug brandde tot de grond toe af. Ze is alles kwijt. Het hele relaas is te lezen in het dubbeldikke Kerstnummer van Vrij Nederland. Het blad waar haar grootvader reeds redacteur was en waar zij zelf onder de titel "Natasha  Duikt Op" enkele spraakmakende reportages schreef.

No comments: