Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, April 27, 2010

Hanneke Groenteman betrokken bij Sexueel Misbruik in Cambodja

Zo zie je maar weer hoe rechtschapen en fatsoenlijk Nederland de plank behoorlijk mis kan slaan. Hanneke Groenteman maakte reclame voor de van sexueel misbruik beschuldigde kindervriend Cees Chamuleau in Cambodja:

Groenteman_pedofiel_2

5 comments:

christinA eijkhout said...

Bijna laster, het slaat nergens op.
Schrijf je ook dat bijvoorbeeld SbS6 betrokken was bij misbruik omdat zij ooit
juichende beelden over de "wel al schuldig bewezen zwempedo" op tv uitzonden?
Of de ochtendgymnastiek vanwege Noten, of of of?

keesjemaduraatje said...

de feiten spreken voor zich

christinA eijkhout said...

Kul en je weet het. Dit is zo'n flauwe manier van "oorlogje spelen", vol met non-argumenten.
Om links te pakken een waarschijnlijke pedo misbruiken met een dom zinnetje uit een weblog van een niet echt altijd integere linkse dame.
Zoiets zou beter en sjieker moeten kunnen.

Painted Bird said...

'een waarschijnlijke pedo misbruiken'

Hm ;)

Verder wordt de man nu nog enkel verdacht. En dus mogen mensen die hem geloven hem nog zonder tegenaanval verdedigen. Waarbij ik aanteken dat de beschrijving 'kindervriend in Cambodja' me de rillingen over de rug doet lopen. Zoveel vertrouwen in de 'goedheid van de mens' heb ik nou ook weer niet.

vanhetgoor said...

Hanneke Groenteman is een lieve onschuldige naïeve troela die totaal nergens verstand van heeft, maar welk soort van onkunde men haar ook kan verwijten, ik denk niet dat zij de beentjes van kleine Cambodjaanse meisjes wijd gehouden heeft om die vermeende pedo Cees Camuleau ter wille te zijn. (is het al bewezen overigens?)

Hanneke Groenteman is zeer zeker schuldig aan naïveteit. Schuldig omdat zij als jodin bij de Vara werkt, tenslotte is al langer bekend dat het juist de Vara was die nooit de inval van de Duitsers heeft veroordeeld, eerder nog een slappe afwachtende houding had. "Misschien komt het nog goed, tenslotte zijn de Nazi's ook socialisten." Onthullingen hierover waren laatst zelfs te lezen op de site van de Vara. Ik heb die tijd zelf niet meegemaakt, maar Hanneke Groenteman wel. Die zat ondergedoken, en de Vara hield zijn smoel dicht. Werken voor collaborateurs moet toch wel het meest naïeve zijn wat een oud-onderduikster kan doen. Tegenwoordig heeft de Vara ook steeds weer iets op Geert Wilders aan te merken, dat mag want Geert Wilders is geen onfeilbare profeet. Maar het duidelijk stelling nemen van de Vara tegen Geert Wilders en vergoelijken van alles wat door bontkraagjes wordt uitgespookt doet erg veel denken aan de collaboratie uit 1940 waar de Vara om bekend staat.